Hlavní navigace

Farmářský trh Jiřák otevře mimořádně v úterý na Masopust

8. 2. 2013

Sdílet

Farmářské tržiště na Jiřáku navazuje na úspěšné loňské působení v masopustním programu Prahy 3. Letos se opět na závěrečný den Masopustu otevřou brány i farmářského trhu a to mimořádně v úterý. Můžete se těšit na tradiční pečivo, uzeniny, sýry, delikatesy, horkou polévku nebo sladkosti. Masopustní oslavy začínají na Praze 3 již v sobotu 9. února a pokračují až do úterka 12., kdy budou vrcholit. Kromě farmářských produktů můžete těšit i na průvod masek, který startuje v úterý 12. 12. v 16 hodin…

Farmářské tržiště na Jiřáku navazuje na úspěšné loňské působení v masopustním programu Prahy 3. Letos se opět na závěrečný den Masopustu otevřou brány i farmářského trhu a to mimořádně v úterý.

Můžete se těšit na tradiční pečivo, uzeniny, sýry, delikatesy, horkou polévku nebo sladkosti. Masopustní oslavy začínají na Praze 3 již v sobotu 9. února a pokračují až do úterka 12., kdy budou vrcholit. Kromě farmářských produktů můžete těšit i na průvod masek, který startuje v úterý 12. 12. v 16 hodin právě na náměstí Jiřího z Poděbrad.

O trhu: Farmářské tržiště Jiřák

Farmářský trh na Jiřáku má běžně otevřeno vždy ve středu a pátek od 8 do 18 hodin a každou sobotu do 14 hodin. Při příležitosti masopustu můžete tentokrát na Jiřího z Poděbrad nakupovat i v úterý 12. 12., a to od 10 do 18 hodin. „Den zakončete koncertem Sto zvířat, který naváže na zápis do Guinessovy knihy rekordů a to tentokrát o největší huspeninu,“ doporučuje pořadatel trhů Jiří Sedláček. Koncert se koná v parku u stadionu Viktorky Žižkov.

Masopust na farmářských trzích najdete například také na Kubáni na Praze 10: Farmářské trhy na Kubáni mimořádně s masopustem

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).