Hlavní navigace

Druhé farmářské trhy Prahy 10 Slunečnice začínají ve středu

6. 5. 2012

Sdílet

Farmářské tržiště na Zahradním Městě se přidá k trhu na Kubánském náměstí a doplní nabídku Prahy 10. Provoz trhu, který najdete na prostranství u ulice Jabloňová, bude zahájen ve středu 9. května od osmi hodin, informoval nás mluvčí pořadatele, kterým je Úřad městské části Praha 10, Jan Charvát. V provozu bude dále každou středu od osmi do osmnácti hodin a vždy v pátek od osmi do šestnácti.

Farmářské tržiště na Zahradním Městě se přidá k trhu na Kubánském náměstí a doplní nabídku Prahy 10.

Provoz trhu, který najdete na prostranství u ulice Jabloňová, bude zahájen ve středu 9. května od osmi hodin, informoval nás mluvčí pořadatele, kterým je Úřad městské části Praha 10, Jan Charvát. V provozu bude dále každou středu od osmi do osmnácti hodin a vždy v pátek od osmi do šestnácti.

Trh tak občanům i návštěvníkům Prahy 10 doplní nabídku oblíbeného farmářského tržiště na Kubánském náměstí, které je od letošního dubna v provozu každé úterý, čtvrtek a sobotu.

Podrobnosti o obou tržištích, jejich provozních dobách i prodejcích budou k dispozici na nových webových stránkách www.farmarske­trhyp10.cz.

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FAR­MÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).