Hlavní navigace

Farmářské trhy na Praze 5 již potřetí!

3. 8. 2010

Sdílet

Máme pro vás novinku – katalog trhů s mapami, vyhledáváním, hodnocením. Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru!  Můžete také hodnotit jednotlivá tržiště nebo vkládat vaše tipy a postřehy. Hledáte trh páteční v okolí Prahy? Sobotní na Moravě? Najdete ho v našem katalogu! Pomozte nám ho doplňovat a vylepšovat.

Máme pro vás novinku – katalog trhů s mapami, vyhledáváním, hodnocením. Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Můžete také hodnotit jednotlivá tržiště nebo vkládat vaše tipy a postřehy.

Hledáte trh páteční v okolí Prahy? Sobotní na Moravě? Najdete ho v našem katalogu! Pomozte nám ho doplňovat a vylepšovat.

Městská část Praha 5 pořádá v pátek 6. srpna již třetí farmářské trhy. Ve více než dvou desítkách stánků umístěných na pěší zóně Anděl si návštěvníci budou moci od 8 do 18 hodin vybrat z bohaté nabídky kvalitního a čerstvého zboží od soukromých zemědělců a výrobců.

„Již první farmářské trhy na Andělu ukázaly, že občané mají o tento druh prodeje mimořádný zájem. Rozhodli jsme se je proto uspořádat každý první pátek v měsíci. Poslední v letošním roce plánujeme na 3. září,“ říká radní Aleš Kohout, který má na starosti podporu podnikání.“Věřím, že vedení radnice vzešlé z podzimních voleb bude v této tradici pokračovat,“ dodává Kohout.

Pro návštěvníky jsou připraveni utopenci a nakládaný hermelín od neziskové organizace Portus, čerstvé bylinky, sadba a letničky, držkovské pečivo, houby, sýry, mošty, ovoce a zelenina, košíky, pštrosí produkty, uzenářské výrobky včetně rybích, včelí a rakytníkové produkty a oblíbené koření od firmy Kroupa.

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).