Hlavní navigace

Farmářské trhy během květnových svátků

30. 4. 2013

Sdílet

Státní svátky tentokrát padly na dvě středy, 1. a 8. května. Některé farmářské trhy probíhající v tento den budou mít zavřeno, jinde se naopak chystá speciální nabídka. Májové státní svátky připadají na středy 1. a 8. května. Které farmářské trhy se ve středu pravidelně konají, můžete zjistit v našem kalendáři:

Státní svátky tentokrát padly na dvě středy, 1. a 8. května. Některé farmářské trhy probíhající v tento den budou mít zavřeno, jinde se naopak chystá speciální nabídka.

Májové státní svátky připadají na středy 1. a 8. května. Které farmářské trhy se ve středu pravidelně konají, můžete zjistit v našem kalendáři:

Připravili jsme pro vás:

Famářské trhy o svátcích

V případě svátečních střed se pořadatelé trhů rozhodují různě, s ohledem na místo a zvyklosti trhu.

Středa je prodejním dnem jednoho z největších pražských trhů, na Jiřáku. Tady se pořadatelé rozhodli prodávat i ve svátek. Během svátků 1. 5. a 8. 5. je tedy Farmářské tržiště Jiřák otevřeno. „Svátek práce i konec druhé světové války můžete oslavit piknikem na náměstí Jiřího z Poděbrad a návštěvou na Farmářském tržišti Jiřák. S kávou od baristy Adama Dvořáka pak můžeme u stolku, na lavičce nebo vleže na trávě přemýšlet o jaru nebo o tom, v jak pohodové době žijeme…“ vzkazují návštěvníkům organizátoři trhu.

O trhu: Farmářské tržiště Jiřák

Rovněž Český farmářský trh v Dolních Břežanech, který prodává každou středu, bude mít otevřeno. Ovšem pozor, na dny státních svátků, 1. a 8. 5., připravili pořadatelé mimořádné trhy, mění se prodejní doba. Namísto obvyklých odpoledních hodin bude prodej probíhat dopoledne, od 8 do 12 hodin.

O trhu: Český farmářský trh v Dolních Břežanech

Na návštěvníky se chystají také trhy na Dolním náměstí v Opavě, které mají stálé prodejní dny vždy ve středu, pátek a v sobotu.

O trhu: České trhy Opava

Trhy u obchodních center ap. budou většinou v provozu jako obvykle, zavřeno by naopak měla mít pražská Holešovická tržnice a tím pádem i zeleninová hala 22.

Chcete vědět, kdy co u nás roste a prodává se na trhu? Podívejte se:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).