Hlavní navigace

Druhý ročník Čejkovických bylinkových slavností

22. 8. 2011

Sdílet

Akce pro všechny milovníky bylinkových čajů v Čejkovicích u Hodonína. Již po druhé v neděli 28. srpna od 12:00 společnost SONNENTOR s.r.o., tradiční výrobce biočajů, biokoření a dalších bioproduktů se sídlem v jihomoravských Čejkovicích, otevře své brány pro všechny milovníky bylinkových čajů. Podobně jako minulý rok se i letos akce uskuteční v malebné moravské, historií opředené obci Čejkovice. A to na jejím samotném vršku, nad starodávnou templářskou tvrzí je již nyní SONNENTOR v plné…

Akce pro všechny milovníky bylinkových čajů v Čejkovicích u Hodonína.

Již po druhé v neděli 28. srpna od 12:00 společnost SONNENTOR s.r.o., tradiční výrobce biočajů, biokoření a dalších bioproduktů se sídlem v jihomoravských Čejkovicích, otevře své brány pro všechny milovníky bylinkových čajů. Podobně jako minulý rok se i letos akce uskuteční v malebné moravské, historií opředené obci Čejkovice. A to na jejím samotném vršku, nad starodávnou templářskou tvrzí je již nyní SONNENTOR v plné přípravě poskytnout rozptýlení, občerstvení a odborné výklady spojené s prohlídkou výrobních hal všem zájemcům.

Přijďte se přesvědčit o tom, jak se vyrábí váš oblíbený čaj od výkupu a zpracování bylinky až po vsypání čajové směsi do nálevového sáčku.

Je připraven bohatý kulturní program, nebude chybět ani ochutnávka biovín z přilehlých vinohradů s možností prohlídky sousedních historických Templářských sklepů.

Pro děti je připravena raráškova naučná stezka, dětský hrací koutek a projížďka na koních.

Další informace najdete na www.sonnentor.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).