Hlavní navigace

Do kdy budou farmářské trhy?

22. 9. 2010

Sdílet

Venkovní tržiště mají své kouzlo, ale také nevýhodu – počasí. Stále častěji se u termínů konání trhů objevuje poznámka: Trhy se budou konat až do konce září, případně října, výjimečně listopadu. Na svých stránkách se nyní ukončení trhů věnuje pražské Farmářské tržiště, které provozuje trhy na Náplavce, na Jiřáku a na Kubáni. „Protože se stále množí otázky typu „Do kdy budou trhy?” a „Kdy trhy skončí?” apod., je třeba říci rozhodné slovo: Rádi bychom trhy pořádali do Vánoc, avšak nevíme, co nám…

Venkovní tržiště mají své kouzlo, ale také nevýhodu – počasí. Stále častěji se u termínů konání trhů objevuje poznámka: Trhy se budou konat až do konce září, případně října, výjimečně listopadu.

Na svých stránkách se nyní ukončení trhů věnuje pražské Farmářské tržiště, které provozuje trhy na Náplavce, na Jiřáku a na Kubáni. „Protože se stále množí otázky typu „Do kdy budou trhy?” a „Kdy trhy skončí?” apod., je třeba říci rozhodné slovo: Rádi bychom trhy pořádali do Vánoc, avšak nevíme, co nám počasí dovolí,“ píšou pořadatelé.

„Pokud nebude třeskutá zima, pak se zcela jistě Vánočního, ale předtím i adventního a dušičkového, či svatomartinského tržiště dočkáte jak na Kubáni, tak na Náplavce a pravděpodobně i na Jiřáku. Včas Vás budeme o všem informovat.“

Celoročně můžete nakupovat v Holešovické tržnici a nově také na farmářských trzích v Galerii Fénix ve Vysočanech na Praze 9.

Přehled trhů na celý týden vždy v pondělí.

O uvedených trzích:

Farmářské tržiště Kubáň

Farmářské tržiště na Náplavce

Farmářské tržiště Jiřák

Farmářské tržiště Holešovice

Vysočanské farmářské trhy

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).