Hlavní navigace

Názor k článku Dnes je v kurzu klíště, co nám píchne příště? od Taky skoro doktor - A víte , že to nenulové riziko je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 10. 2013 19:42

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    A víte , že to nenulové riziko je i o adolescentů a u dospělé populace? Nemusíte pouze papouškovat pana doktora. Projděte si jednotlivé případy. Nevím proč řešíte jenom ta úmrtí.Ono prodělat KE i bez trvalých následků nebývá žádný med. Celkem bych vám i přál vyzkoušet si tu lehčí formu ,asi byste pozměnil názor. Tu těžší formu s případnými trvalými následky bych nepřál nikomu. Všimněte si jak pan doktor bravurně využije koktající dítě jako argument proti očkování , zatímco ochrnutí ústního koutku jako trvalý následek po prodělané nemoci bagatelizuje.
    A když pořád šijete do té reklamy zaměřené na děti , asi jsme se každý dívali na nějakou jinou. V té reklamě šla karkulka sama přes les protože rodiče nebyli očkováni a tak se báli jít sní , není-liž pravda. Tak já to vidím jako výzvu pro rodiče , aby se také nechali naočkovat. Pak půjdou společně a nemusejí se bát vlka nic. Nebo snad ne??
    Pokud mi do ordinace "nažene" lidi strach o zdraví , není to byznys ze strachem , ale odpovědnost vůči sobě.
    VB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).