Hlavní navigace

Derniéra Karlínských farmářských trhů

29. 10. 2010

Sdílet

Na posledních Karlínských farmářských trzích můžete začít opravdu zdravě – čerstvou mrkvovou nebo jablečnou šťávou, kterou budou lisovat na místě. Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru!  Karlín v sobotu nabídne vejce z Litoměřic, křupavé zelňáky, dalamánky s rozmarýnem a hranatý žitný chléb s dýňovými semínky z pekařství Štefan z Lukové. Dále kulatý chléb z pekařství v Držkově v severních Čechách, švesťáky a koláče ze Středových pekáren v Kutné Hoře, perníčky, kokosky, sušenky a jiné…

Na posledních Karlínských farmářských trzích můžete začít opravdu zdravě – čerstvou mrkvovou nebo jablečnou šťávou, kterou budou lisovat na místě.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Karlín v sobotu nabídne vejce z Litoměřic, křupavé zelňáky, dalamánky s rozmarýnem a hranatý žitný chléb s dýňovými semínky z pekařství Štefan z Lukové. Dále kulatý chléb z pekařství v Držkově v severních Čechách, švesťáky a koláče ze Středových pekáren v Kutné Hoře, perníčky, kokosky, sušenky a jiné celozrnné pečivo k pekařství Pištec z Kolína a frgále z pekárny ze Zašové u Rožnova pod Radhoštěm. Návštěvníci se budou moci zahřát například meruňkovicí z Vlašimi.   

Na trhu budou k sehnání i domácí blučinské těstoviny z Jižní Moravy, zelenina z Vysočiny a z Mělnicka. Pořadatelé lákají na Račetickou cibulovou farmu (např. kónická podlouhlá cibule a bílá cibule do salátů), nezašovský česnek z Jižních Čech a produkty z dobříšské dýňové farmy Latifundie.

Nebude chybět ani maso a uzeniny, uzené i chlazené ryby z Třeboně, med, bylinky a sýry a mléčné výrobky. Například ovčí sýry najdete u stánku farmy Košík.

Karlínské farmářské trhy končí. Pořadatelé děkují všem jejich aktérům, pomocníkům, prodejcům i nakupujícím, a když to nepůjde dřív, těší na setkání na jaře 2011. Vitalia.cz vás bude pochopitelně informovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).