Hlavní navigace

Čenkovice hostily špičku travního lyžování

8. 7. 2009

Sdílet

V největším lyžařském areálu Pardubického kraje – Ski Čenkovice ‒ se o víkendu konal světový pohár mužů a žen v travním lyžování. Soutěže se účastnilo 70 závodníků z devíti zemí světa. Nejúspěšnějším borcem posledních let je Jan Němec z Předklášteří u Tišnova, který je současně vítězem světového poháru i mistrem světa v travním lyžování. Pro prvenství si dojel také na svahu v Čenkovicích. Nedělní závod vyhrála německá závodnice Anna-Lena Büdenbenderová, v sobotu se z vítězství radovala Yukiyo…

V největším lyžařském areálu Pardubického kraje – Ski Čenkovice ‒ se o víkendu konal světový pohár mužů a žen v travním lyžování. Soutěže se účastnilo 70 závodníků z devíti zemí světa.

Nejúspěšnějším borcem posledních let je Jan Němec z Předklášteří u Tišnova, který je současně vítězem světového poháru i mistrem světa v travním lyžování. Pro prvenství si dojel také na svahu v Čenkovicích­. Nedělní závod vyhrála německá závodnice Anna-Lena Büdenbenderová, v sobotu se z vítězství radovala Yukiyo Shintani z Japonska.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).