Hlavní navigace

Názor k článku Biftek z pitbula od Neasi - "viz výše to o té společnosti, Nechceme žit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2011 14:42

    Neasi (neregistrovaný)

    "viz výše to o té společnosti, Nechceme žit ve společnosti, kde lidé jedí lidi, kde jednou může nějaký člověk sníst nás."

    To není důvod proč je to nesprávné, ale proč se to nelíbí oběti. Pokud by se žraly jen děti v útulcích, bylo by to v pořádku?

    "Ne, člověk po lobotomii neztrácí zcela pojem o svobodě, stejně tak dítě - má potenciál svobodu poznat. Vraždou bych mu ho sebral. Zvíře to vědomí v dostatečné míře nemá."

    Já třeba mám své zkušenosti s postiženými lidmi a to jestli chápou pojem svobody je dost sporné a závislé na konkrétním jedinci, většina to však podle mě nechápe. O vraždě jsem nemluvil, jen o lobotomii. Proč používáte hromadnou kategirii zvířete? Každé zvíře má jinou úroveň vědomí.

    "Pokud to uděláš všem lidem včetně sebe, stejně se někdo bude bouřit. To že to budeš schopen potlačit (jak, s jednou nohou bez jazyka a varlat???) na věci nic nemění, stejně hrozí že ti beznohej rozbije hlavu palicí když se mu budeš snažit sežrat manželku, chápeme?"

    To je jen slovíčkaření o technické implementaci. Můžu jim třeba ještě přeřezat půlku šlach, nainstalovat obojky s trhavinou co se odpálí při vyšším adrenalinu, pokud se někdo objeví v okruhu 10m atp.. Jednodohej člověk s palicí bez dávky testosteronu mě asi moc neohrozí.
    Že to chci udělat všem včetně sebe jsem nikde nepsal. Když se mu budu snažit sežrat manželku, prvně jim odpálím obojky a pak se nažeru podle chuti..

    PS: O tom co jehovista psal přemýšlím bez toho aniž bych se s jeho názory automaticky ztotožňoval a měl potřebu je přejímat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).