Hlavní navigace

Názor k článku Vakcinace proti HPV je očkování proti hlouposti (3. díl) od Clubbed man - Jenže vy jste nepostřehl, že se nevyjadřuje šmahem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2013 15:48

    Clubbed man (neregistrovaný)

    Jenže vy jste nepostřehl, že se nevyjadřuje šmahem ke všemu. Nemá jednotný metr a jen jeden úhel pohledu na vše.

    Vyjádřil se k dětské obrně a záškrtu. Což neznamená, že to neplatí i pro jiné nemoci. Ale zároveň to neznamená, že nelze získat specifickou imunitu proti těmto i jiným nemocem. Pouze se snaží položit na misky vah přínos očkování a ostatní podmínky, u konkrétních očkování.
    Protože jde evidentně o Petra T., jehož zdroje informací mi jsou alespoň částečně známy, musím jen konstatovat že s jeho závěry souhlasím.
    Otázka je zda, pokud by vám tyto zdroje uvedl by jste se jimi vůbec zabýval. On již jen výtah informací je složitý, natož přemýšlení a činění závěrů. Navíc všechny tyto zdroje máte jako lékař již celou dobu k dispozici.

    Kdybyste měl totiž otevřené oči tak vám to teď nemusím mlátit o hlavu a dávno byste chápal o čem mluví. Stačí se podívat zpět do historie lidí, alespoň pár století, nebo alespoň pár desetiletí.

    Nikde není psáno, že nemůžete brzy vidět i v současnosti a třeba i v Evropě. Stačilo by kdyby tento rok vydrželo počasí jaké zatím panuje a už příští rok byste patrně mohl vidět a možná i pochopit jak výživa a okolní prostředí souvisí se zdravím člověka.

    Zdám-li se vám nevrlý, tak mne prosím omluvte. Kvůli těm kundám létajícím (letadlům) a dálnici jsem se už týden nevyspal. Také negativní vliv prostředí.

    P.S.
    Jen by mě zajímalo, jak byste reagoval na zprávu že i vzteklina lze vyléčit, navíc pouhou změnou stravy. A určití šamani (například v Brazílii) to na svém území dokáží i pro nás neznámým způsobem. Zabýval se tím už někdo? Ne! Brání vám se něco přiučit? Ano, ale to bych radši dál nekomentoval...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).