Hlavní navigace

10 nejprodáva­nějších produktů s hlívou ústřičnou

1. 12. 2015

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com / 120na80.cz
Hlíva ústřičná nejenže výborně chutná, ale má i mnoho léčivých účinků. Zájem je zejména o tablety s hlívou kombinovanou s bylinami a o pastilky pro děti.

Hlíva ústřičná zvyšuje odolnost proti infekcím, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, stabilizuje tlak a má mnohé další účinky. Pokud se vám nechce z hlívy vařit, lékárny nabízejí množství produktů, které ji obsahují.

V článku Posilujte imunitu s hlívou ústřičnou najdete praktické tipy, jak se v jednotlivých doplňcích stravy vyznat.

Ve spolupráci s online lékárnou Pilulka.cz jsme pak pro vás připravili přehled produktů, které jsou mezi zákazníky nejoblíbenější a volí je nejčastěji. Podívejte se na 10 nejprodávanějších:

Hlíva ústřičná Imunit + tradiční byliny


Autor: Pilulka.cz

Doplněk stravy Hlíva ústřičná Imunit + tradiční české byliny je prémiový doplněk stravy tradiční výrobkové řady IMUNIT®.

Přípravek obsahuje nejvyšší denní dávku hlívy ústřičné, chlorellu, selen a vyváženou kombinaci extraktů sedmi tradičních českých bylin.

Díky unikátnímu bylinnému složení přípravek:

  • udržuje přirozenou imunitu (selen),
  • stimuluje trávení (ostropestřec, smetánka, řebříček),
  • přispívá k přirozené činnosti cév (kopřiva, pakaštan koňský),
  • pročišťuje organizmus (ostropestřec, měsíček).

Více: Pilulka.cz

Imunit Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem a echinaceou


Autor: Pilulka.cz

Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou představuje s denní dávkou 800 mg hlívy ústřičné nejsilnější přípravek z prémiové řady IMUNIT. Díky obsaženému selenu napomáhá udržovat normální funkci a kondici imunitního systému.   

Každá tableta obsahuje vyváženou kombinaci pěti synergicky působících složek:

  • hlívu ústřičnou
  • rakytníkový olej
  • echinaceu
  • nukleotidy
  • selen

Pomáhá komplexně udržovat obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Více: Pilulka.cz

Hlíva ústřičná pro děti s rakytníkem Jack Hlívák


Autor: Pilulka.cz

Hlíva ústřičná pro děti s rakytníkem Jack Hlívák obsahuje betaglukany z hlívy, extrakt z rakytníku, nukleotidy, jód, selen a další vitaminy.

V ústech volně rozpustné tablety mají chuť lesní jahody a každá tableta obsahuje vyváženou kombinaci vybraných přírodních látek s důrazem na používání výhradně přírodních barviv.

Kromě vitaminů B12 a B6, které přispívají k normální funkci imunitního systému a činnosti nervové soustavy, obsahuje také vitamin D3, který je prospěšný pro normální vstřebávání vápníku a fosforu.

Zároveň díky obsaženému selenu přípravek posiluje obranyschopnost organizmu a díky jódu zajišťuje i normální růst dětí.

Více: Pilulka.cz

Cemio Hlíva s rakytníkem a ženšenem


Autor: Pilulka.cz

Hlíva s rakytníkem a sibiřským ženšenem (60+30 tablet) je přípravek pro podporu imunity a vitality.

Přípravek obsahuje extrakty z plodů rakytníku a kořene sibiřského ženšenu pro podporu obranyschopnosti a odolnosti organismu.

Rakytník pro podporu imunity.

Sibiřský ženšen pro podporu imunity a psychické i fyzické odolnosti.

Více: Pilulka.cz

Terezia Hlíva ústřičná s laktobacily


Autor: Pilulka.cz

Hlíva ústřičná s laktobacily, vitaminem C a šípkem obsahuje komplex přírodních látek pro správné fungování organizmu. Díky hlívě ústřičné můžete svému tělu dodat mnoho látek, které potřebuje.

Hlíva ústřičná nejenže výborně chutná, ale má i mnoho léčivých účinků. Kromě stimulace imunitního systému působí na metabolismus tuku, snižuje cholesterol a díky vysokému obsahu D-glukanu je elixírem věčného mládí.

Hlíva ústřičná se po staletí používá v tradiční čínské a japonské medicíně k přípravě léčivých tinktur, mastí a suchých přípravků. Působí proti zánětlivým onemocněním, zvyšuje odolnost proti virům a bakteriím, působí příznivě při léčbě hemeroidů, křečových žil, bércových vředů, popálenin, ekzémů, je prevencí proti rakovinným onemocněním, ateroskleróze a srdečním onemocněním. Preventivně také působí proti účinkům radioaktivního a UV záření.

Více: Pilulka.cz

GS Hlíva Orient se zázvorem


Autor: Pilulka.cz

GS Hlíva Orient se zázvorem tablety (120+30) jsou určeny pro dlouhodobou podporu imunity, dýchacích cest, trávení a vitality.

•    Pro podporu imunity a dýchacích cest v době zvýšené zátěže organismu.
•    Pro dlouhodobou podporu imunity, trávení a vitality v průběhu celého roku.

Obsahuje 500 mg extraktu hlívy v jedné tabletě. Přípravek je obohacen o účinky zázvoru a Orient komplex z orientálních bylin, vitamin C a zinek pro podporu imunitního systému.

Orient komplex obsahuje kombinaci orientálních bylin – hřebíček, skořici a kardamom. Některé druhy známé u nás jako koření mají také pozitivní účinky na naše zdraví, a proto jsou již po tisíciletí součástí tradičních východních přístupů.

Kardamom podporuje zdraví dýchacích cest a trávení. Skořice podporuje především zdraví střev a trávení.

Vitamin C podporuje imunitní systém. Je také důležitým antioxidantem – chrání buňky před účinky tzv. volných radikálů.

Zinek potřebujeme pro správné fungování organismu. Má řadu biologických funkcí a hraje velmi důležitou roli ve fungování imunitního systému. Je také silným antioxidantem, je důležitý pro dobrý stav pokožky, vlasů a nehtů a podporuje dobrý zrak.

Zázvor byl pro své účinky hojně využíván ve východní medicíně. Podporuje imunitu, zdraví dýchacích cest a je silným antioxidantem.

Více: Pilulka.cz

Cemio Hlíva s rakytníkem a sibiřským ženšenem


Autor: Pilulka.cz

Cemio Hlíva s rakytníkem a sibiřský ženšenem (tablety 60+30) je přípravek pro podporu imunity a vitality.

Přípravek obsahuje extrakty z plodů rakytníku a kořene sibiřského ženšenu pro podporu obranyschopnosti a odolnosti organismu.

Výrobek je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.

Více: Pilulka.cz

Walmark Hlíva ústřičná Premium


Autor: Pilulka.cz

Walmark Hlíva ústřičná Premium obsahuje extrakty z hub hlívy ústřičné, reishi, cordyceps, které jsou již po staletí využívány v tradiční čínské medicíně, a také organický zdroj železa.

Hlíva ústřičná, také zvaná Hiratake, je bohatým zdrojem mnoha přírodních látek – vitaminů, minerálů, stopových prvků a jiných látek, jako jsou betaglukany.

Reishi obsahuje velké množství látek s výjimečnými vlastnostmi, jako jsou esenciální aminokyseliny, je také bohatá na železo, selen a vitaminy skupiny B. Reishi pomáhá podporovat přirozenou obranyschopnost organizmu. Navíc přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi a také má blahodárný účinek na zdraví oběhového systému.

Cordyceps je vysoce ceněná a zřídka se vyskytující houba. Nachází se ve vysokých horských oblastech Číny v nadmořské výšce asi 3500 m.

Železo je nezbytným prvkem pro řadu procesů v těle, které jsou nezbytné k lidskému životu, například dopravu kyslíku po celém těle. Přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a navíc podporuje normální funkci imunitního systému. Železo také pomáhá snížit únavu a vyčerpání a normalizuje kognitivní funkce, např. koncentraci, pozornost, paměť a myšlení.

Více: Pilulka.cz

GS Hlíva Orient se zázvorem


Autor: Pilulka.cz

GS Hlíva Orient se zázvorem, tablety (80+40) jsou určeny pro dlouhodobou podporu imunity, dýchacích cest, trávení a vitality.

• Pro podporu imunity a dýchacích cest v době zvýšené zátěže organismu.
• Pro dlouhodobou podporu imunity, trávení a vitality v průběhu celého roku.

GS Hlíva Orient obsahuje 500 mg extraktu hlívy v jedné tabletě. Navíc je obohacená o účinky zázvoru a Orient komplex z orientálních bylin, vitamin C a zinek pro podporu imunitního systému.

Orient komplex obsahuje vyváženou kombinaci orientálních bylin – hřebíček, skořici a kardamom. Některé druhy známé u nás jako koření mají také pozitivní účinky na naše zdraví, a proto jsou již po tisíciletí součástí tradičních východních přístupů.

Kardamom podporuje zdraví dýchacích cest a trávení.

Skořice podporuje především zdraví střev a trávení.

Vitamin C podporuje imunitní systém. Je také důležitým antioxidantem – chrání buňky před účinky tzv. volných radikálů.

Zinek potřebujeme pro správné fungování organismu. Má řadu biologických funkcí a hraje velmi důležitou roli ve fungování imunitního systému. Je také silným antioxidantem, je důležitý pro dobrý stav pokožky, vlasů a nehtů a podporuje dobrý zrak.

Zázvor byl pro své účinky hojně využíván ve východní medicíně. Podporuje imunitu, zdraví dýchacích cest a je silným antioxidantem.

Více: Pilulka.cz

Hlíváček multivitamín pastilky


Autor: Pilulka.cz

Hlíváček multivitamín pastilky s hlívou a rakytníkem s příchutí jablka a hrušky jsou ovocné pastilky s hlívou ústřičnou a rakytníkem řešetlákovým se 100% dávkou vitaminu C a D. Vitamin C podporuje funkci imunitního systému. Vitamin D působí na správný růst a vývoj kostí dětí.

Hlíva ústřičná v produktech určených pro děti obsahuje prospěšné látky v takovém množství a poměru, který dětskému organizmu maximálně vyhovuje. Také forma, v jaké je dětem podávána, je velmi důležitá.

Základem pastilek je sušené ovoce – jablko a hruška v prášku a hlíva ústřičná. Hlíva obsahuje betaglukany a celou řadu vitaminů B, D, C, K, proteinů, sterolů, některé mastné kyseliny a stopové prvky (chrom, měď, železo, jód, selen a zinek).

Kromě toho tyto pastilky obsahují i rakytník, který je přirozeným koncentrátem všech nejdůležitějších vitaminů a obsahuje 25× více vitaminu C než citrusové plody.

Použití:
•    díky obsahu rakytníku, bohatého na vitamin C, podporují přirozenou obranyschopnost organizmu a pomáhají snižovat únavu a vyčerpání
•    doplňují tělu potřebné látky – vlákninu, betaglukany a další
•    díky vitaminu D působí na správný růst a vývoj kostí dětí

Více: Pilulka.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).