Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
prášek do pečiva
prášek do pečiva
1
–
2
/
2
O kolik kypřicí prášek nakypří těsto? Test ukázal velké rozdíly mezi prášky do pečiva
Test
Na trhu jsou k mání v zásadě dva druhy kypřicích prášků – s fosfáty nebo s vinným kamenem. Test ukázal, v čem se liší a jak velký rozdíl je mezi prášky do pečiva od jednotlivých výrobců.
Redakce
1. 4. 2021
Kypřicí prášek – škrob a dvě éčka
Běžné prášky do pečiva obsahují jen škrob nebo mouku a k tomu dvě soli kyselin, které najdete i v hasicích přístrojích či hnojivech. Tyto chemické PRDOPEČe lze přitom snadno nahradit.
Kateřina Čepelíková
17. 5. 2012
Počet nových komentářů
27
1
–
2
/
2
Domácí lékař
Artróza
Tourettův syndrom
Tenisový loket
Rakovina hrtanu
Rakovina prsu
Kuří oko
Onemocnění prostaty
Kašel
HIV / AIDS
Mentální anorexie
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji