Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
Pivní recenze
Pivní recenze
1
–
4
/
4
Pšeničné pivní osvěžení: Weissbier, Witbier a další „bílá piva“
V ČR jsme zvyklí na piva z ječmene, ale z Bavorska se k nám čím dál víc vrací Weissbier, světlé pšeničné pivo. Ano, vrací, kdysi tu totiž bylo dominantní. Zkuste piva s přídavkem pšenice.
Jakub Veselý
3. 5. 2013
Počet nových komentářů
10
Jak se má správně čepovat pivo? Každý pivovar to vidí jinak
Zda čepovat pivo najednou, na dvakrát, s rozpěněním, z výšky určují často místní zvyky výčepních. Na správném postupu čepování českého ležáku se neshodnou ani jeho výrobci.
Petr Pinkas
24. 1. 2013
Počet nových komentářů
3
Polotmavé pivo: novinka bude hořká
Aktualita
Tmavá, polotmavá či řezaná piva si získávají stále větší oblibu u zákazníků. Připravili jsme pro vás několik tipů a jednu sezónní novinku z kategorie polotmavých piv.
Kateřina Čepelíková
30. 11. 2012
Počet nových komentářů
2
Jak si pivař vybírá v marketu pivo?
Pro jaké pivo si chodíme do nákupních řetězců? Jedna věc je nabídka, druhá kritéria při výběru. U nás je hojně k vidění zákazník typu „o korunu levnější“, následuje patriot a konzerva.
Vladislav Mořický
8. 10. 2012
Počet nových komentářů
19
1
–
4
/
4
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji