Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Témata
»
mouka pro celiaky
mouka pro celiaky
1
–
3
/
3
Rýžová mouka má jen jediný benefit
Rýžová mouka bývá doporučována jako bezlepková náhrada části pšeničné mouky při pečení či vaření. Tvrdí se o ní, že má mnoho nutričních kvalit, a tím může být nápomocná i při hubnutí. Ale ono není všechno tak, jak se někde píše…
Kateřina Čepelíková
23. 7. 2021
Počet nových komentářů
8
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají
Luštěninové mouky jsou hit. Čočková, hrachová či cizrnová mouka perfektně nahradí porci luštěnin, kterou bychom všichni měli sníst alespoň jednou týdně, a hodí se do mnoha receptů. Jak se vyrábí a kam je můžeme přimíchat?
Kateřina Čepelíková
4. 5. 2021
Muž ze Starbucks teď dělá mouku z kávy
Novinka potěší především ty, kdo mají potíže s lepkem – zřejmě již v příštím roce bychom se mohli i v ČR setkat s výrobky z mouky vhodné i pro celiaky. Je totiž vyrobena z kávového odpadu.
Petr Havel
20. 8. 2014
Počet nových komentářů
5
1
–
3
/
3
Domácí lékař
Artróza
Tourettův syndrom
Tenisový loket
Rakovina hrtanu
Rakovina prsu
Kuří oko
Onemocnění prostaty
Kašel
HIV / AIDS
Mentální anorexie
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji