Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
medovina
medovina
1
–
3
/
3
Nová vyhláška rozlišuje „pravou“ a nastavovanou medovinu
Složení medoviny a cena jsou většinou to hlavní, co nás zajímá. Proto se hodí vědět, že podle nových pravidel může být dezertní medovina nastavovaná. A že medové víno není víno, ale medovina, a to ta kvalitnější.
Petr Havel
19. 12. 2018
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku
Hřebečská medovina už patnáct let vzniká pod rukama Ivany Bakrlíkové, která se spolu se svojí rodinou stará jak o včelstvo, tak o kvašení, ale často i o sběr a nákup bylin. V Bylinné hořké je jich namícháno dokonce jednadvacet.
Kateřina Čepelíková
23. 3. 2018
Do tradiční medoviny nepatří ani cukr, ani líh
Medovina je alkoholický nápoj, jehož kvalitu, chuť a vůni ovlivňuje jak druh použitého medu, tak doba kvašení, zrání, ale i přidané bylinky a koření. Bohužel i příliš benevolentní legislativa, která výrobcům umožňuje přidání cukru, lihu, barviv a umělých aromat.
Kateřina Čepelíková
22. 1. 2018
1
–
3
/
3
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji