Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Nemoci
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Témata
»
čokoládové bonbony
čokoládové bonbony
1
–
6
/
6
Vánoční kolekce už nejsou jen duté, Orion má na trhu novinku
Aktualita
Na trhu je celá řada kolekcí, už nemusíte kupovat ty, které obsahují čokoládu, kterou u vás v rodině nikdo nejedl. Dnes si vybere milovník lentilek, Mily, Kávenek i klasiky se salonkami a velkým Mikulášem.
Kateřina Čepelíková
16. 12. 2022
Počet nových komentářů
1
Máte doma výrobky Kinder s podezřením na salmonelu? Jak to poznat a jak postupovat
Společnost Ferrero stahuje část svých čokoládových výrobků značky Kinder. Některé šarže si ale z obchodů již odnesli zákazníci. Zjišťovali jsme, jak postupovat, když máte rizikovou cukrovinku doma.
Hana Válková
25. 4. 2022
Salmonela v Kinder: Ferrero rozšiřuje seznam výrobků stahovaných z trhu
Aktualita
Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) spolu s Evropským střediskem pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) ve svém společném hodnocení uvedly, že zdrojem propuknutí salmonely v několika zemích byly čokoládové výrobky vyrobené společností Ferrero v její belgické pobočce. Společnost Ferrero proto stahuje další výrobky z trhu.
Redakce
13. 4. 2022
Výroba čokoládových lanýžů je trochu alchymie
V největším zápřahu dokáže během jediného dne vyrobit i dvě tisícovky čokoládových lanýžů. Zkušené chocolatiérce Lucii Glaister nemohu ani v nejmenším konkurovat, čokoládu a tvoření ovšem miluji, a tak jsem se zúčastnila jejího tříhodinového workshopu.
Eva Fryšarová
29. 9. 2014
Počet nových komentářů
2
Šedivá čokoláda není vadná, jen kvete
Můžeme bez obtíží sníst tři roky starou čokoládu? Chytil šedivý velikonoční zajíc plíseň nebo jsou to jen šediny stáří? Odpovědi na otázky poskytne vedoucí výroby z čokoládovny.
Kateřina Čepelíková
11. 11. 2013
Počet nových komentářů
9
Martin a továrna na čokoládu: Musíte ochutnat a poznat rozdíl
ROZHOVOR –„Ne každá belgická pralinka je dobrá a naopak – ne každá česká je špatná,“ říká mistr cukrář Martin Pokorný a vysvětluje, jak moc se liší trvanlivé a čerstvé pralinky.
Lenka Krbcová
10. 6. 2013
Počet nových komentářů
1
1
–
6
/
6
Domácí lékař
Agorafobie (strach z otevřených prostorů)
Absces konečníku (Rektoanální absces)
Zácpa
Šedý zákal (katarakta)
Vysoký krevní tlak (hypertenze)
Astma
Revmatoidní artritida
Bolest na hrudi
Bradavice
Artróza
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny témata
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji