Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zapper - podezřelý přístroj se prodává v ČR od MÍLA - zdrav. sestra 30.let praxe znechucena klasickou medicínou a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2011 11:05

    MÍLA (neregistrovaný)

    zdrav. sestra 30.let praxe znechucena klasickou medicínou a vedlejšími účinky léků již 10 let léčím celou rodinu a pacienty a mam důkazy z laboratoří- že po léčbě přístroje bez ATB běžná florá ať se okamžitě spojí se mnou pan John ,který nezkoumá ,ale pouze čte a říká si svůj názor do eteru veřejného a můžeme i další lidi co používají zapper vše dokázat.MILENA

  • 22. 11. 2011 15:08

    Karin

    A z jakých laboratoří máte důkazy? A o čem důkazy?

    To, že nějaká bakteriální infekce spontánně odezněla bez antibiotik, ještě neznamená, že to způsobil přístroj, který byl v průběhu onemocnění používán. To by člověk, který dostane třeba angínu a místo užívání antibiotik akorát sedí u televize, mohl říct, že má zázračnou televizi, protože se u ní uzdravil bez ATB (a může mít třeba i ten důkaz z laboratoře, pokud si nechal udělat výtěr a kultivaci) ;-)
    On organismus má určité způsoby, jak se vypořádat s nemocemi i bez vnějších zásahů, jako zdravotní sestřička určitě víte něco například o funkci leukocytů apod.

  • 5. 12. 2011 8:17

    zapper opravdu pomáhá! (neregistrovaný)

    Zdravím.

    Pokud chcete skutečné výsledky z reálu stačí se spojit s těmi co umí přístroj nastavit tak aby jeho ozdravná účinnost byla maximální.

    Já osobně jsem byl u 2 případů kde přístroj opravu pomohl a to i lidem kteří na počátku museli polykat 10 prášků proti bolesti. A již po 2 týdnech ten stejný pacient bral jen 1 prášek proti bolesti za den.

    Je naprosto jisté že přístroj (super ravo zapper) po správném odborném nastavení funguje.

    Je na čase lidem říci že rakovina již neznamená velký problém.

    A pokud se vyhnou chem-ování (chemoterapie) budou uzdraveni rychle a bez vedlejší účinků!

    http://www.zappercentrum.com/

    S pozdravem:

    Zapper opravdu pomáhá!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).