Hlavní navigace

Vyholovat by se měli i muži, míní čtenáři Vitalie

13. 10. 2009

Sdílet

Intimní partie by si neměly vyholovat jen ženy, ale také muži. Myslí si to naprostá většina hlasujících v anketě pod článkem magazínu Vitalia.cz Vyholujete se? A děláte to správně?. Z téměř tisícovky hlasujících je rozhodně pro 62 %, zatímco čtvrtina respondentů je proti. 15 % hlasujících je toho mínění, že vyholovat by se neměly ani ženy.
holení

Intimní partie by si neměly vyholovat jen ženy, ale také muži. Myslí si to naprostá většina hlasujících v anketě pod článkem magazínu Vitalia.cz Vyholujete se? A děláte to správně?.

Z téměř tisícovky hlasujících je rozhodně pro 62 %, zatímco čtvrtina respondentů je proti. 15 % hlasujících je toho mínění, že vyholovat by se neměly ani ženy.

Kosmetičky hlavně z velkých měst, kde je móda vždycky trochu napřed, se shodují, že jim v poslední době přibývá klientů z řad mužů. „Mám teď tak deset patnáct mužů do měsíce, kteří chtějí depilovat třísla či větší díl intimních partií. Ještě před rokem až dvěma to přitom byli tak jeden dva pánové měsíčně,“ řekla serveru Vitalia.cz pražská kosmetička Darina Fléglová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).