Hlavní navigace

Názor k článku Velmi časté nežádoucí reakce na očkování od Plavec mezi kapkami - Hledej šmudlo je toho plný Internet. Bylo kolem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 11. 2014 19:13

    Plavec mezi kapkami (neregistrovaný)

    Hledej šmudlo je toho plný Internet. Bylo kolem docela dost problémů i s následným nákupem 12 miliónu vakcín proti pracečí chřipce, proti čemuž prý protestoval i bývalý hlavní hygienik Polanecký, a kterými tehdy chtěli pomalu povinně opíchat kde koho a divili se že lékaři se odmítají nechat očkovat. Tu vakcínu si navíc prý zaregistrovali již půl roku před vypuknutím chřipky v Mexiku.
    Tu stejnou vakcínu prý WHO měla v případě pandemie, podle jakéhosi zvráceného scénáře, v úmyslu použít při povinném (tedy předpokládám násilném) očkování. Jinak ale máš pravdu, že tyhle konkrétní vakcíny byly zaslány výzkumnému ústavu.

    Co nám řekneš k jejich průserové vakcíně proti chřipce Preflucell, z roku 2011, které údajně museli stáhnout 300 000 dávek a nakonec dát lékařům pokyn vůbec ji nepodávat kvůli nežádoucím účinkům.

    Jinak jsem našel (vidíte k jakému neustálému rozšiřování obzorů vy mne nutíte, dnes už bych nikomu z té vaší "party" nedovolil přiblížit se mi na dohled), že podle FDA firma Baxter musela do roku 2003 stáhnout z trhu 40 svých výrobků, z jakéhosi trhu první třídy a téměř bezpočet výrobků z jakéhosi trhu druhé třídy. Šlo i o takové chuťovky jako syfilis v plazmě, a v 80-90 letech to byly i HIV nakažené výrobky pro hemofiliky. Co se snad týká toho trhu druhé třídy, tak prý například jejich přístroje pro dialýzu krve zabil 50 lidí v roce 2001 a 4 lidi v roce 2005.

    Na závěr si dovolím popsat čísi zachycenou zkušenost:

    21.V.2014 proběhla v rámci spolku Sysifos přednáška Profesora MUDr. Vladimír Bencka, DrSc., přednosty pražského Ústavu hygieny a epidemiologie 1. LFUK a VFN, na téma Očkovat nebo neočkovat? Na dotaz k souvislostem mezi autismem a očkováním odpověděl, že takové věci nečte, protože jim nevěří. Na dotaz k pokusu o genocidu prostřednictvím vakcín na prasečí chřipku firmy Baxter, které nakoupila česká vláda, odpověděl, že o tom není třeba mluvit, aby nevznikla panika. Ale především chce prosadit postih odmítnutí očkování jako trestný čin.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).