Názory k článku
Test: Vyplatí se výroba domácího másla?

Jiří Macek aura:10
13. 11. 2017 6:46 Nový

Nestrannost

celé vlákno

Jen jednu poznámku: Je jasné, že předseda mlékárenského svazu musí přesvědčovat lidi, aby kupovali máslo (či jogurty nebo jiné výrobky) z mlékárn, které zastupuje, a nedělali si je doma. Takže jeho názor bych nepokládal (na rozdíl od pokusu redakce) za zcela objektivní.

Monika Sindelkova aura:10

Re: Nestrannost

celé vlákno

Podobný článek byl na jiném webu ohledně k-rvítek, kde odpovídal šéf sdružení elektrovýrobců....

Milan Sova aura:10
14. 11. 2017 14:55 Nový

Re: Nestrannost

celé vlákno

Neřekl bych, že někoho přesvědčuje ;-) Pouze popsal realitu. To co lidi ušlehají doma, nemá s kvalitním máslem, mimo tučnosti, mnoho společnýho. I kdyby jste se rozkrájel, tak šlehačem to máselný zrno, což je základ každýho dobrýho másla, zkrátka nevyrobíte. Jediný co bych asi nehrotil, je aseptický prostředí :-D

Dana Haspeklová aura:10
13. 11. 2017 20:31 Nový

Přepustit?

Co takhle zkusit oboje máslo přepustit? To by pak měl zůstat jen tuk a tohle množství změřit.