Kupuji Venkovský chléb z Hrušky , je první den božský a dalších až 5 dnů skvělý , neví m jak dlouho by vydržel kdybych ho nechala , ale kupuji ho v pondělí a další pondělí jak donesu nový tak zbytek dám na sušení. Uchovávám v běžném igelitovém pytlíku v kterém ho donesu z obchodu a s plísní jsem se ještě nesetkala. Chuťově je stále stejný ... nevím jak to dělají, ale u jiného chleba jsem se s takovýma vlastnostmi nesetkala .... U toho pytlíku co tu píšete ...kolikrát se dá použít dokola ?
Pytlík je látkový (textilní) obal a může se používat opakovaně. Při výměně pečiva je vhodné vytřepat drobky a zbytky mouky otřít vlhkým čistým hadříkem, nechat oschnout a použít znova. Vnitřní textilie je hladká a umožňuje otírání hadříkem. Při silném zašpinění nebo zašpinění svrchního pytlíku z bavlny je možné obal vyprat, nejlépe v přemáchnout ruce, při větším zašpinění je pratelný v pračce na 30 stupňů, ale bez použití aviváže. K pytlíku přikládáme příbalový leták s popisem správném údržby.
Zdraví Tým Wrap Up
Dobrý den, obraťte se prosím přímo na výrobce https://www.wrapup.cz/. LK, Vitalia.cz