Odkaz na http://www.pytliknachleba.cz/ nefunguje. můžete zobrazit kde lze koupit? našel jsem jen látkové žádné speciální. děkuji
Dobrý den, nechápu smysl tohoto článku - pokud to tedy není placená reklama výrobce speciálních pytlíků, které samozřejmě vypadají dobře. Ale nejlepší řešení pro naši kapsu i zdraví je kupovat pouze tolik chleba a pečiva, kolik sníme za den - maximálně za dva. Není asi u nás vesnice, kde by nebylo možno každý den - někde i v neděli nakoupit. Nedělní nákupy sice vůbec neschvaluji, ale bohužel všechny obchody - ať už řetězce, místní pekárny- cukrárny nebo vietnamské večerky mají otevřeno. A pokud nemáte snadný přístup k obchodu tak doporučuji koupit sůl, kmín a kilo žitné a kilo pšeničné chlebové mouky a suché kvasnice (nebo hotový kvas...... ten oživován vždy trochou vody a žitné mouky vydrží pár týdnů v chladu - (jen proboha ne v lednici) ) a upéct si jednoduché bulky nebo chleba sami..... fígl je jen v tom nebýt netrpělivý a nechat pořádně nakynout. Jakmile to jednou zkusíte a uvidíte, jak je to jednoduché už nebudete jíst zbytky rozemletého plesnivého chleba schované ve zdánlivě novém..... věřte mi. A ještě si je nebudete muset schovávat týden někde a pak vyhodit do odpadu. Protože plesnivý chléb byste neměli dávat ani do bio odpadu. Takže nejen že ušetříte - a to dost podstatně - ale ani nebude jíst hnus. Marcela
Už přes 3 roky si pečeme doma chleba kváskový celožitný. Každý týden dva bochníky z kila mouky. V utěrce vydrží týden bez problémů. Jak se bochník zmenšuje, obaluje ho více vrstev utěrky. Samozřejmě první den má krásné křupavé kůrky a měkkou střídku, takže se špatně krájí. Sedmý den je už vláčný, krásně se krájí, jen už nehrozí žádné křupání. Chuťově ale naprosto v pořádku i po týdnu.
Zde je správný odkaz na uváděnou poctivou českou práci,právě jsem si pytlík objednal www.wrapup.cz ,Děkuji Vitalia.cz za podobné články a ať se daří,Pan Osoba České Budějovice
Moje zkušenosti s chlebem. Základ je určitě v tom, jak se postaví k pečení pekaři, jaké použijí suroviny, jak dodržují hygienické normy a normy pro pečení výrobků. Protože dnešní trend rozpékaných šuntů, nebo zajištění úspor pro pekárenské firmy tím, že se pečivo nedopeče, stejně jako složení , kyselost apod. má podíl na jeho kvalitě. Protože od první minuty po upečení už v každém chlebu probíhají procesy, které vedou k jeho "destrukci". Naši předci používali pro uchovávání chleba utěrku. A nebyl problém, aby chléb vydržel minimálně týden. Dnes je to věda na bázi silikonů, polyuretanů, plastů a nevím čeho. Moje zkušenost s chleby nejmenované pekárny jsou takové, že chléb je kváskový, poctivě připraven a upečen, a přestože ho uchovávám v mikroténovém pytlíku, není problém aby vydržel 10 dní. A senzoricky ani chuťově se neprojevují vady, Akorát nevím, zda tento článek, není komerční, a neodporuje pravidlům pro diskutující, protože si nejsem jistý, zda podle odkazu 5 se jedná o článek o chlebu, nebo reklamu na sáčky na chleba, a nebo, soudě podle fotografií, na reklamu pekárny nejmenovaného obchodního řetězce. To by si měl autor především ujasnit.
Zkuste ten odkaz www.wrapup.cz za pár dnů, ačkoliv máme již u našeho providera domluvenou lepší "propustnost" našeho webu, zájem je pořád příliš velký.
Děkujeme
Tým WrapUp
Vzhledem k nebývale velkém zájmu je sklad pytlíků firmy WrapUp zcela vyprodán. Podcenili jsme neočekávaný zájem o funkční pytlíky na pečivo a ačkoliv jsme si mysleli, že máme dostatečné zásoby, tak všechny pytlíky jsou již vyprodané. Naše švadleny šijí na 100%, ale dříve než v únoru nebudou dostupné žádné pytlíky, kromě těch již objednaných. Prosíme proto o trpělivost.
Děkujeme za pochopení.
Tým WrapUpu
Reakce výrobce pytlíků podporuje spíše verzi, že v tomto případě nešlo o reklamní akci. Kdo nestíhá vyrábět, ten bude investovat spíše do zrychlení výroby než do propagace.
Pokud je dotaz na cenu myšlen vážně, měl by asi směřovat na obchodní oddělení provozovatele webu. Koupit si neoznačený článek jako reklamní bude asi problém. Když si ale objednáte klasickou bannerovou reklamu, možná bude redakce vstřícnější s volbou témat článku. Není to tak dávno, co tady blikaly reklamy na očkování proti klíšťovce a během pár týdnů se tu objevily tři články na toto téma.
Ano, použili jsme anglický název Wrap Up, protože české slovo pytlík je sice líbezné, ale jako název firmy se moc nehodí. A názvy jako pytlíci a pytlíkov jsou již zadány. Název "obal" je již spojen více s obalovým hospodářstvím než s obalem na pečivo. Navíc v budoucnu bychom rádi vyráběli i jiné typy obalů na potraviny než je pytlík, takže název pro širokou škálu obalů Wrap Up se nám jeví jako nejvhodnější.
Tým Wrap Up
Kupuji Venkovský chléb z Hrušky , je první den božský a dalších až 5 dnů skvělý , neví m jak dlouho by vydržel kdybych ho nechala , ale kupuji ho v pondělí a další pondělí jak donesu nový tak zbytek dám na sušení. Uchovávám v běžném igelitovém pytlíku v kterém ho donesu z obchodu a s plísní jsem se ještě nesetkala. Chuťově je stále stejný ... nevím jak to dělají, ale u jiného chleba jsem se s takovýma vlastnostmi nesetkala .... U toho pytlíku co tu píšete ...kolikrát se dá použít dokola ?
Pytlík je látkový (textilní) obal a může se používat opakovaně. Při výměně pečiva je vhodné vytřepat drobky a zbytky mouky otřít vlhkým čistým hadříkem, nechat oschnout a použít znova. Vnitřní textilie je hladká a umožňuje otírání hadříkem. Při silném zašpinění nebo zašpinění svrchního pytlíku z bavlny je možné obal vyprat, nejlépe v přemáchnout ruce, při větším zašpinění je pratelný v pračce na 30 stupňů, ale bez použití aviváže. K pytlíku přikládáme příbalový leták s popisem správném údržby.
Zdraví Tým Wrap Up
Dobrý den, obraťte se prosím přímo na výrobce https://www.wrapup.cz/. LK, Vitalia.cz