Názory k článku Tajemství steaků: jde o maso a o minuty
-
Nakobyl (neregistrovaný) 95.173.207.---
za tuhle reklamu,popř. lobby dovozců pochcípaných amerických krav.Já vidím u nás návštěvnost restaurací podle jídelních lístků. Klasika je pro dělníky a těch je víc a výmysly pro ty lepší.A těch je zatím méně.Bohudík.
-
Jiří (neregistrovaný) ---.krasl.com
Co rozumíte pojmem "klasika"? Že by "kuřecí steak" (nejlépe z křehčeného masa), který dnes servíruje každá druhá restaurace? Myslím, že s ním jsme světu stejně k smíchu jako s Klausovou ochrankou. A bohužel, za něj a za další paskvily mohou nejen hospodští, ale i lidé, kteří u nás spasou všechno a vytvářejí nabídku. Ostatně - víte, proč se svíčková jmenuje svíčková? A víte, z čeho ji dělají naše restaurace?
-
AAA (neregistrovaný) 62.168.56.---
Copak, pak majitel neslysel o tucnejsich holkach z Rudolce? :))) Zajimave... Asi necte PR sekci tohoto serveru :)
http://www.vitalia.cz/clanky/zabijime-jenom-holky-jsou-tucnejsi/
-
AAA (neregistrovaný) 62.168.56.---
Takze to jste psali o tomto podniku? Takhle kaslat na prohibici, nemelo by to byt trestne?
http://www.vitalia.cz/clanky/restaurace-na-prohibici-kaslaly-alkohol-nabizely-v-jidle/
-
Emma (neregistrovaný) ---.customer.poda.cz
Destinová by se nad americkým masem obracela v hrobě. A nemáme náhodou využívat lokální produkty? Aspoň takové je vyznění článků na tomto webu. Dovážet maso přes půl světa je něco co si nezaslouží podporu
-
Pavel (neregistrovaný) 62.216.147.---
Vy jste ten článek nečetl? Rád by používal domácí hovězí, dokonce to i zkoušel, ale holt naše flaxy se použít na pořádné jídlo nedají.
-
P2010 (neregistrovaný) ---.net.upcbroadband.cz
Me se zase libi ty ceny u lokalnich vin. Nemam nic proti dvojnasobne cene oproti bezne koncove cene, coz byva bezne v zahranici. Ale tady jsme zase na ctyr az petinasobku ...
-
Radim (neregistrovaný) 159.245.16.---
Ja chodim do restaurace, kde dovazeji maso z Brazilie. Neni nijak vyrazne drazsi nez steaky v jinych restauracich. Steaky tam maji vyborne, ale osobne musim rict, ze nejlepsi a nejlevnejsi steaky jsem jedl vzdy v Americe. Takze se ani nedivim, ze pan vozi maso z USA.
-
XY (neregistrovaný) 195.113.129.---
"Kateřina Čepelíková: Sedmnáct let nejím krávy a čuníky a popelnici mám před domem, ne ve svém žaludku."
Tak jak může někdo takový psát o steaku?
-
Jiří (neregistrovaný) ---.krasl.com
Proč by nemohl? Třeba ta popelnice není v žaludku, ale v hlavě :-)
-
Jánošík od vatry (neregistrovaný) 193.85.150.---
Protože má v žaludku notně uleželý a prohnilý kompost, přemýšlí o změně. To vidím pozitivně.
Dále u nás najdete
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2019 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK