Hlavní navigace

Názory k článku Špatně vidíte? Je to jako když řídíte pod vlivem drog či alkoholu

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2018 12:55

    kmarty

    Mam astigmatismus, ale to co predvadite jako atigmatismus, to je spis silenstvi (spis hodne silna dioptricka vada + nejspis silhani - jinak si to videni dvojmo, podle obrazku, nedovedu predstavit).

    Mam astigmatismus, ale tohle se tomu nepodoba ani nahodou. Je to spis neco jako lehci kratkozrakost (rozhodne ne ta, jaka je predvadena v clanku, to je taky sila) v urcitych výsečích pohledu, navic kazde oko to ma presne naopak (je to nekde u 30° - 45°, kazde oko na opacnou stranu), takze vysec, co nevidim uplne ostre jednim okem, tu vidim ostre tim druhym.
    Bryle do auta nenosim, protoze napravou jedne vady mi vyrabi jinou, mnohem nebezpecnejsi - absolutni ztrata odhadu vzdalenosti (s brylemi nedokazu vzit ani hrnek ze stolu bez rizika ze do nej drcnu).
    Dalsi veci je, i kdyz to je spis uz jen tresnicka, ze jestli mne nekdy z videni bolela hlava, tak to bylo s brylemi.

    Bohuzel, tabulkove spadam do "Bryle nutne". Nastesti ale zatim stacilo policajtovi precist SPZtky z cele ulice (nebo alespon do vzdalenosti kam to precetl i policajt) aby uznal, ze to asi tak zhavy nebude.

    Blby je ze siroka verejnost je presvedcena, ze "Bryle nutne" ma nejpis jen ten kdo potrebuje prinejmensim slepeckou hul.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).