Hlavní navigace

Šéfkuchař Farmářských trhů odpovídá

Redakce

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu… Šéfkuchař oblíbených Farmářských trhů na Kulaťáku Radek Příhonský bude v sobotu 10. 7.  vařit přímo na trhu a ze surovin, které zde také budou v prodeji.

Doba čtení: 1 minuta

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Šéfkuchař oblíbených Farmářských trhů na Kulaťáku Radek Příhonský bude v sobotu 10. 7.  vařit přímo na trhu a ze surovin, které zde také budou v prodeji.

Kde nakupujete suroviny?

Hlavní suroviny jsem si předem objednal a farmáři mi je v sobotu ráno v šest přivezou.

Podle čeho je vybíráte?

Že si zboží objednávám předem neznamená, že pak na místě nevybírám. Vždy zkontroluji kvalitu pohledem, omakem, ale i podle vůně a chutě.

Budete si na trhy zvát hosty?

S hosty počítáme jíž od půlky července.

Co budou vaši hosté vařit?

Měli by vždy přestavit úpravu suroviny, která je nám dobře známá, ale způsobem, který je velmi netradiční; a pak jedno jídlo ze svého šuplíku „po mamince“.

Co připravujete na příští trhy?

Vitalia_narozeniny

Na další trzích se zaměříme na rychlou úpravu BIO hovězího masa.

Co vám Radek Příhonský na sobotních trzích uvaří? Speciální FARM MENU najdete zde.