Hlavní navigace

Radotínské farmářské trhy v roce 2011

15. 2. 2011

Sdílet

Pravidelný prodej na Radotínských farmářských trzích bude zahájen 15. dubna. Dále se budou trhy konat vždy ve čtrnáctidenním intervalu.  Další trhy tedy budou 29. dubna, 13. a 27. května, 10. a 24. června, 8. a 22. července, 5. a 19. srpna, 2., 16. a 30. září a 14. října. Den, čas a místo trhů zůstávají stejné jako v roce 2010: každý druhý pátek od 10 do 18 hodin na náměstí Osvoboditelů 1372. Stánky prodejců najdete na dlážděné ploše mezi nákupním centrem Berounka (supermarketem Albert) a…

Pravidelný prodej na Radotínských farmářských trzích bude zahájen 15. dubna. Dále se budou trhy konat vždy ve čtrnáctidenním intervalu. 

Další trhy tedy budou 29. dubna, 13. a 27. května, 10. a 24. června, 8. a 22. července, 5. a 19. srpna, 2., 16. a 30. září a 14. října.

Den, čas a místo trhů zůstávají stejné jako v roce 2010: každý druhý pátek od 10 do 18 hodin na náměstí Osvoboditelů 1372. Stánky prodejců najdete na dlážděné ploše mezi nákupním centrem Berounka (super­marketem Albert) a parkovištěm.

Co se týče prodejců, Městská část Praha 16 by ráda spolupracovala s některými z těch prodejců, kteří na Radotínských farmářských trzích nabízeli své zboží v loňském roce a jejichž zboží bylo žádané. Zároveň mají zástupci městské části také vytipované nové prodejce, například prodejce hub, vajec, další zelináře a prodejce ovoce, kozí farmu, dodavatele mléčných výrobků a další.

K záruce „farmářských produktů“ zástupci městské části coby organizátoři trhů říkají: „Abychom zamezili nekalým praktikám některých prodejců (přeprodej zboží nakoupeného ve velkotržnicích nebo třeba v Polsku apod.), hodláme kontrolovat a velmi pečlivě vybírat z došlých přihlášek zájemců o prodej na našich farmářských trzích v tomto roce. Víme, že některé prodejce tím odradíme, ale věříme, že ti, kteří nemají co skrývat a chtějí nabízet vlastnoručně vyrobené či vypěstované čerstvé komodity tuto kontrolu spíš přivítají.“

Přehled farmářských trhů na celý týden najdete vždy v pondělí na Vitalia.cz včetně plánů na jarní období.

Zájemci o prodej na trzích v Radotíně v roce 2011 se mohou registrovat již nyní, a to na e-mailu: trhy.p16@volny.cz.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).