Hlavní navigace

Přijďte na první letošní prosincové trhy v Plzni

27. 11. 2012

Sdílet

V sobotu 1. 12. koná se první prosincový a současně letošní předposlední Plzeňský farmářský trh.  „Počasí by nám mělo přát. Nečeká se velký mráz, proto si nemusíte brát kožich,“ lákají návštěvníky pořadatelé. Navíc vám několik prodejců ukuchtí něco pro zahřátí – pan Tesař (pěstitel hlívy) připraví guláš z hlívy a hlívu bude i grilovat. U Turků z ekofarmy Jemnice dostanete burger z hovězího nebo jehněčího masa.

V sobotu 1. 12. koná se první prosincový a současně letošní předposlední Plzeňský farmářský trh. 

„Počasí by nám mělo přát. Nečeká se velký mráz, proto si nemusíte brát kožich,“ lákají návštěvníky pořadatelé. Navíc vám několik prodejců ukuchtí něco pro zahřátí – pan Tesař (pěstitel hlívy) připraví guláš z hlívy a hlívu bude i grilovat. U Turků z ekofarmy Jemnice dostanete burger z hovězího nebo jehněčího masa.

K tématu: Burger není žádný karbanátek v housce

Anděl station nabídne polévku, kávu, zapečené plněné bagety… Včelař pan Šnejdar ohřeje vynikající medovinu vyráběnou šetrně (zastudena).

Jen topinky už na trhu letos nekoupíte. Stánek keramiků Kočků se přesunul na řemeslné trhy do jiného kraje. „Zimy se nebojte a přijďte si nakoupit opravdové jídlo!“

Více o trhu: Plzeňské farmářské trhy

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).