Hlavní navigace

Názory k článku Při hubnutí vám pomůže fialová barva

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2011 9:30

    Mimoň (neregistrovaný)

    Myslím, že to je pěkná blbost. Jsem chlap kterýmu je kolem 35 let a něco málo mu schází do 180 cm.

    Když dnes budu vážit tak kolem 71-73kg, bude to moje přirozené optimum při běžné námaze a aktivitě. Kdysi dávno, asi kolem 25 let jsem přibral na sádle (doslova, ne na svalech) a vážil jsem asi 77kg, už jsem to začínal cítit na kolenech - ihned jsem asi 5kg shodil.

    Když ale budu vykonávat namáhavou práci a delší dobu podávat vyšší výkon, tak zesílím. Budu vážit asi 78-80 kg (po roce). Špeku na mne nepřibude, budu opravdu hodně silný a hned tak něco mne neunaví. Budu ale také muset konzumovat hodně kvalitního jídla abych si tuto váhu udržel. Další zvyšování váhy a síly je podle mne nežádoucí, i když možné (již ne úplně přirozenou cestou).

    Vy říkáte, že člověk klidně může přibrat o 10%-19%. U mne by to znamenalo že ze 72kg mohu jít až na 79kg, nebo dokonce na 85,5kg. Máte vůbec představu jak moc by trpěly moje klouby a celé tělo, kdyby tato zvýšená tělesná hmotnost nebyla, alespoň částečně, ve svalech ale jen v tuku? Tlustí lidé částečně přirozeně zesílí, musí se tahat se svým tělem, ale to číslo co uvádíte se mi zdá příliš velké.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).