Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Policie: „Máme vaše dítě. Pilo.“ od kam - Je myslím radikální rozdíl mezi puberťákem zpitým do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2010 19:35

    kam (neregistrovaný)

    Je myslím radikální rozdíl mezi puberťákem zpitým do němoty, nebo zfetovaným až na půdu a mezi náctiletýma děckama, který si daj jedno dvě piva.
    Jo, jsou i ty dvě piva nezákonný, ale přesto bych radši viděl fízly řešit něco užitečnýho, než šikanovat normálně se bavící střízlivou mládež za formální prohřešky.
    Kdyby neměli strach sbírat zfetovaný smrady, snadno by věděli kam pro ně chodit. Ale otravovat v normální restauraci normální slušný holky co si daly pivo je holt pro fízly bezpečnější.

  • 30. 9. 2010 3:16

    .. (neregistrovaný)

    to jsou zase keci, evidentně byli na místě, kde se nalévalo... nalévání není dovolené a tak je správné zakročit.. s takvou logikou by nemohli zakročit nikde, protože přeci ještě je místo, kde je to s naléváním ještě horší ...

  • 30. 9. 2010 14:03

    kam (neregistrovaný)

    Pán je policajt nebo úředník?
    Pokud poldové budou sledovat takový kraviny jako formální porušování předpisů, nebudou logicky mít čas na svou skutečnou práci. Ta by neměla být v ochraně předpisů, ale v ochraně lidí proti skutečné kriminalitě.
    Poldové by měli zakročovat tam, kde tím někomu pomůžou, ne tam, kde to je pro ně pohodlné a bezpečné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).