Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Plná hlava tinitu a léčba ponecháním od Tomáš - Klasika co čekat od ne odborníka Doktora Hnízdila....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2017 16:15

    Tomáš (neregistrovaný)

    Klasika co čekat od ne odborníka Doktora Hnízdila. Všechno je zbytečné, AD taky nepomůžou. Je to chemie a další vedlejší účinky. Na jedné straně kritik moderní medicíny je to spíš lenost doktorů i samotným Hnízdilem. Nic se nedá ověřit. Lidé s ním nejsou spokojeni ale on si dál píše. A velebí se jak je skvělý že je zbytečné chodit k lékařům a postupvoat zbytečné vyšetření. Je to nesmysl. Léčba zobrazovací metody či šelsesty krkavíc jsou naprosto vpořádku nebo i infuze! Bohužel hodnotit péči lékařů nepřísluší za člověka ano. Ale jeho odbornsot je pohý internista a rehabilitační lékař. Takře neurolog, radiolog není a ORL taky ne. takže jeho mystifikace, demagogie atd. Je svoboda projevu ale to u pana doktora Hnízdila neplatí pro sebe ano pro druhé ne ale porušování právních předpisů a lidských právech stejně tak i poovinnosti lékaře neřiká. Proto šel do soukroma a fasuje peníze od lidí. Protože je to pohodlné. Co jeho sliby nemám čekat zázraky, je to zbytečné vyhozené peníze. Co jedině dokážeje psat. Proto je zbytečné k něku chodit. Více času věnuje psaní než-li pacientů, stejně jako každý lékař co ho kritizuje. Tak zastírá pravdu lží. Dobrý psychiatr ale psycholog, v mém případě to špatně odhadl. Co dodat, málo se o něm ví a málo se kritizuje. Mezi ním a politiky a prezidemt nevidím. Je to totiž samám je nemocný už od pohledu. samotný doktor, musí dodržovat kodex komory což často nedělá, psychosomatiku moc zjednodušuje a ta se od jeho názorů dištancuje. Co činská medicína tu kritizuje, bludný balván Sysifos si zasloužil ale to by měl i samotný představite. Grygar ten taky

  • 19. 4. 2017 17:11

    Lucie (neregistrovaný)

    Opravdu nechápu, co lidé jako Vy dělají (hledají) na těchto stránkách. Proč se raději nevěnujete článkům, které Vás zajímají a naplňují, než takto zbytečně plýtvat energií a slovy pro něco, co mě vlastně vůbec nezajímá a už to předem zatracuji?!
    PS: Například by Vás mohl zajímat nějaký kurz češtiny, nebo psaní na počítači, protože Vaše vyjadřování stojí za starou belu.

  • 19. 4. 2017 19:43

    Tomáš (neregistrovaný)

    Jste paní ubohá hledáte chybu je to.... k ničemu, sama máte vela chyb. A to je ten Váš nešvar. Lepšíje být upřímný a slušný než-li být neslušný a nevychování. Váš jazyk a jazykový kurz by vám byl k ničemu. Protože úcta k bližnímu je stejný protože rozdíl mezi mnou a vámi je nižší jak jedno procento. Já jsem nemocný trpím polymorbiditou a polymorfismem. S tím to je můj mozek zalcený mám nad průměr inteligenci. Stejný proje jak eisten viz nezlalost vaše je tristkní když nevíte co je to dys- funkce dysgraxie. Stejná úroven nejenm gramtické ale všestrannosti a rozhledu vám chybí. Hledáte a snadno zjišujete chyhbu u druchých ale i vy jste nedokonalá. Chtělů bych vás vidět po cevní příhodě apd. To není umění co děláte Takže na blblosti můj mozek nemá čas, a navíc sama neznáte jak jsem primitivní a jednoduchá, jsem pouhá loutka co nemá vmyslí mysl a rozum v jedno! Sbophem. A Hezky deán to je to co neumíte. Stejně neumití český jazyk tak dobře. Každý se má zájem o názor druhých i to nezajíamcvé narozdíl mezi mnou a vámi. Zás zajímá to zajíamvé a to nezajíamvé se nezajímate! Co je nic? I to něco je něco.... Neexistuje stav když nemyslíte na nic, protože právě myslíte na to nic.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).