Názory k článku
Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval

hu
hu (neregistrovaný) 91.219.45.---
4. 1. 2015 21:08 Nový

Titulek musí být dlouhý alespoň 4 znaky

Koncept vypadá zajímavě a pán povídá sympaticky, ale vydat článek dva týdny před koncem dovolené ve všech odkazovaných provozovnách je poněkud nešťastné. Do 13. ledna na Paula Day bohužel pravděpodobně zapomenu.

l0l
l0l (neregistrovaný) ---.170.broadband6.iol.cz
5. 1. 2015 23:06 Nový

pekne

sice jsem v trms nikdy nebyl, ale do sasova si pro maso a klobasky jezdime pravidelne a je naprosto vynikajici, jen skoda ze uz nedelaji delikatesni biouheracek, to bylo neskutecny zradlo, ale jejich kanci lovecak ci skvarky jsou taky vyborny.
biofarmu sasov vrele doporucuji!

sarlot.ka aura:10

Konečně

Konečně zvítězil selský rozum. Takto to má být. Jen víc takových Paulů.