Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Opravdu se máme bát Nutelly a palmového oleje? od Drood - Když takový článek napíše člověk, odchovaný Unileverem, který...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2017 10:31

    Drood (neregistrovaný)

    Když takový článek napíše člověk, odchovaný Unileverem, který patří mezi celosvětově největší odběratele palmového oleje, tak to chápu jako PR Unileveru... :DDD. Kolik mu asi tato firma platí? Já vím, že už není jejím zaměstnancem... Dokonce možná věří tomu, co píše a to je ještě horší. Proč by se měl palmový olej něčím nahrazovat? Stačí prostě některé výrobky přestat vyrábět. Všelijaké Nutelly, sušenky s náplní, Orion „čokolády" a další tisíce nesmyslů slouží jen ke generování zisku, ale ne k nasycení lidstva. Výživové hodnoty jsou tragické, vlastně spíše záporné.

  • 25. 1. 2017 22:02

    Mary (neregistrovaný)

    Přesně tak. Nevím, k čemu jsou dobré všechny ty zbytečné pochutiny pochybné kvality než k vytváření zisku. Bez nich se dá krásně a nezávisle a zdravě žít. Jenomže to by Big Business nic nevydělal, když přece ekonomika musí růst! Taková blbost. Platy také nerostou jen proto, že jsme v EU: platy v ČR jsou bída.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).