Názory k článku
To nejlepší maso není ani čerstvé ani krásně růžové

lol
lol (neregistrovaný) ---.212.broadband13.iol.cz
13. 7. 2012 12:39 Nový

:))))

celé vlákno

Sedmnáct let nejím krávy a čuníky a popelnici mám před domem, ne ve svém žaludku.

Chapu, nikdo se nechce dobrovolne vystavit postihu za kanibalstvi.

jehovista
jehovista (neregistrovaný) ---.net.upcbroadband.cz
14. 7. 2012 18:34 Nový

Re: :))))

celé vlákno

Kdyz mrtva zvirata patri do popelnice, nepatri tam potom i mrtve rostliny?

ivdo
ivdo (neregistrovaný) ---.net.upcbroadband.cz
13. 7. 2012 14:58 Nový

ROFL

"Sedmnáct let nejím krávy a čuníky a popelnici mám před domem, ne ve svém žaludku."

Tak to je článek plný vlastního názoru a zkušeností ...

.
. (neregistrovaný) 82.142.88.---
13. 7. 2012 17:01 Nový

Upravený podpis

Sedmnáct let nejím krávy a čuníky a popelnici mám před domem, ne ve svém žaludku. V něm si dělám kompost.

Harvester
Harvester (neregistrovaný) 46.227.168.---
17. 7. 2012 7:01 Nový

Vyzrálé vs. zkažené?

celé vlákno

V článku mi chybí zásadní informace - jak poznám v obchodě stařené nebo vyzrálé od zkaženého?

David Kukla
David Kukla (neregistrovaný) ---.net.upcbroadband.cz
17. 7. 2012 11:28 Nový

Re: Vyzrálé vs. zkažené?

celé vlákno

Pokud je maso vakuově balené, nemáte prakticky šanci rozdíl poznat. Snad až na test poddajnosti a vizuální kontrolu. Obecně je třeba se dívat na etikety, kde najdete datum porážky, pak už stačí jen počítat. Etiketa by měla také uvádět, že se jedná o vyzrálé (stařené) maso. Některá luxusní řeznictví prodávají vyzrálé maso i nevakuované (např. La Bottega di Finestra), tam vám informace podá obsluha.