Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nechci mít dítě. Nikdy! od autor - Mít děcka je v dnešní době velky luxus ....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2009 22:14

    autor (neregistrovaný)

    Mít děcka je v dnešní době velky luxus . Navíc na děckách nic nevidím jen řvou a do nejmíň 3 let je to na cvokarnu . doufám že mě takové neštěstí nikdy nepotka .

  • 21. 11. 2009 1:32

    petík (neregistrovaný)

    Děti nejsou žádný luxus. Nemusíš si hned kupovat kočárek za 30000. Navíc se dá výbava použít i na další potomky. Stát navíc rodiny s dětmi podporuje pomocí přídavků a slevou na dani.

    Děti řvou jen pokud mají problém – hlad/potřebují přebalit/zima/hor­ko/nuda/nemoc. Ty problémy se dají velmi rychle vyřešit a potom je s miminkem jenom zábava – směje se, hraje si, učí se … To, co se do něj vloží, mnohonásobně vrací.

  • 21. 11. 2009 22:28

    S O Ň A (neregistrovaný)

    Je pravdou,že současná situace v našem státě není vůbec nakloněna proto,aby mladí lidé plodili děti a zakládali rodiny!
    Z jedné stránky se nedivím,že mladí odmítají mít děti.Člověk který se rozhodne pro založení rodiny by měl mít nejdříve vytvořeny podmínky,aby zajistil rodině střechu nad hlavou(dnes obrovské částky za bydlení- či pořizení nemovitosti a téměř do konce života být zadlužení!Odmítám však názor,že děti jsou neštěstím!Já,osobně si nedovedu představit že bych děti neměla!Je pravdou,že pokud jsou děti malé,je to záběr na psychiku a výdrž jako takovou,ale všechna láska a city do našich dětí investované se vrátí člověku v dobrém!Je krásné mít hodné a zodpovědné a starostlivé děti,kterým není jedno jak jejich máma žije a pro mne jsou mé 3 dospělé děti velkým štěstím a nemít je, si skutečně vůbec nechci předtavovat,ani v těch nejhorších snech!Chápu jaká je dnes těžká doba,která nepřeje bohužel,ani zakládání rodin a bohužel ani partnerským vztahům(každé druhé manželství se rozvádí) a lidé nedokáží být tolerantní a skromní!Ohromným způsobem se dnes téměř každý zadlužuje bez rozmyšlení,pozdě si uvědomují,zda nenaletěl lichvářům a pokud ano,tak je tu možnost úplného zničení!Je to smutné zjištění jak dnešní doba je namířena proti lidem!Je to jen můj názor,který nikomu nevnucuji.S O Ň A

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).