Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Na důchod lesbičkou od Izak - Ta zena je neskutecna …, na stari odejde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2010 14:59

    Izak (neregistrovaný)

    Ta zena je neskutecna …, na stari odejde za jinou zenou, se kterou nikdy nezila … si vazne mysli, ze si nepolezou na nervy ?
    Je to asi tak, nevedela co chce a neumi se rozhodnout, je rada, kdyz nekdo rozhoduje za ni, takze za sebe nechala rozhodnout.
    Jako gay lezbicky zivot neni zadne pericko, ac nam neustale media tvrdi opak jak je to normalni a super, jak to delaji i zvirata a jak jsou happy … ne zvirata spolu takhle neziji, delaji to zvirata, co ziji v tlupach, je to normalni geneticka vada, stejne jako u lidi, ze muz reaguje na oba typy feromonu.
    Samice vetsinou reaguje na oba typy feromonu, tedy kazda zena je biologicky lezba, neb reaguje na muzsky i zensky feromon.
    Spet k zivotu, diky tomu, ze tyhle skupiny lidi nemaji moc moralnich zasad, co se sexu tyce, jsou si velmi casto nevreni a moc se nikoho neptaji, pritom jim to oboum vnitrne vadi, vazeni, mit stalou konkubinu a nebo vice manzelek, neni to same co nevera, se spim s kym si zrovna usmyslim, bez jakehokoliv radu … vysledek je pak takovy, ze jedinec je nestaly, nevi co chce a spokojenosti nedojde.
    Rodina je zaklad, nikoho jineho na svete nemate, rodina ma byt pevny stredobod sveta, ktera vas musi vzdy prijmout a na kterou se muzete spolehnout, kdyz onemocnite, kdyz nemate kam jit. Pokud nekdo tvrdi, ze homosexualni praktiky jsou OK, tak by mel taky prijmout, ze uz jeho rodice meli davno umrit a on tu jiz nemel davno byt, lidstvo by vymrelo, mozna je to dobre ze vymre, mi je to v podstate jedno.
    Tedy normalni je mit zdravou rodinu, kde si kazdy umi v mezich prosadit neco pro sebe, o kompromisu, o preziti druhu, kdy se jeden stara o druheho.
    Zde je nejaky svazek, bez tradice zalozeny na spolecncyh radovankach, schvalne co se stane, kdyz jedna z nich onemocni, aby ji pak kamaradka neposlal nekam, ze smradlavou vecne pokalenou zenskou s plenou doma nechce, ze chce cestovat a uzivat si zivota … a at tedy tahne.
    Bohuzel, u nas nejsou financne dostupne levne a dustojne ubytovny pro seniory, kde dokud muze, stara se o sebe sam a kdyz nemuze, tak ma personal, dale duchody jsou u nas celkem male … tedy duchodci bud maji svoje bydleni, nebo se ekonomicky spoji do vice celku, nebo jdou ke svym detem, ci jim deti prispivaji na nejake levne bydleni … cim vice slusnych deti vychovali, tim mensi je to pro ne financni zatez.

    10. 6. 2010 20:48 redakčně upravil Lenka Krbcova, důvod: Bez urážek, prosím. Děkujeme redakce
  • 18. 6. 2010 9:15

    bez přezdívky

    Ano, nakonec urcite skonci nekde pod mostem, na zebrote, s nervy v kyblu. Pokud ji nepolozi nejaka nemoc ze spiny, tak urcite v zime zmrzne nebo alespon spacha sebevrazdu skokem pod parnik, protoze nebude schopna vyrovnat se s vycitkami svedomi.
    Usetrete si ty katastroficke scenare a zkuste jinym dovolit, aby zili tak, jak to vyhovuje jim, ne tak, jak vy si myslite, ze by meli zit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).