Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Metličky na nohou podporuje užívání antikoncepce od Jeanne - Tento článek mě malinko naštval - nikdy jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2012 15:41

    Jeanne (neregistrovaný)

    Tento článek mě malinko naštval - nikdy jsem hormonální antikoncepci nebrala, přesto se mi metličky začaly dělat už tak ve 25 letech.. Mám i další zdravotní problémy, které jsou dle některých názorů přisuzovány hormonální antikoncepci.. Hm, hm, co se dá dělat..

  • 29. 8. 2012 16:17

    Libu (neregistrovaný)

    nesouvisí to jen s antikoncepcí, může to být přirozenými hormonálními výkyvy (nebo hormonální hladinou mimo nějakou stanovenou normu) a metličky se objeví také, stačí nějaké onemocnění nebo dlouhodobý stres, náročné zaměstnání, přetěžování nohou při dlouhém stání atd... např. já mám zhoršení stavu právě po druhém dítěti společně s křečovými žilami na děloze, ale už u prvního dítěte ve 27 letech byly metličky patrné, máme to bohužel rodové a je na čase abych navštívila nějakého odborníka :(.

  • 25. 4. 2013 18:14

    Patum (neregistrovaný)

    přesně...když je to v genech, vyhnout se tomu nedá. Hormonální antik.jsem brala jen asi 3 roky, od té doby 10 let ne, těžko říct, jestli jsem si uškodila (tehdy nikdo nevaroval) a teď ke konci druhého těhotenství mě žíly dost trápí - je jich čím dál víc, některé i bolí. Nevím, jestli to souvisí i s křečemi v tříslech, které spolu s bolestmi zad a břicha pořádně znepříjemňují dny, někdy i noci :(
    Punčochy mi včera půjčila kamarádka, jdou dost těžko obléct (bude oblékat manžel) a jsou bílé...takže nic příjemného. A že ani zákroky za tisíce korun (které nevydělávám už dlouho) nepomůžou napořád? Co dodat... snad jen že jsou na světě i horší věci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).