Hlavní navigace

Letos první farmářské trhy v Karlových Varech se blíží

28. 3. 2012

Sdílet

Farmářské trhy, které se v loňském roce staly již tradicí, budou v Karlových Varech pokračovat i v tomto roce. Farmářské trhy, které si v minulé sezóně našly ve slavném lázeňském městě řadu zákazníků, začínají již tento pátek 30. března. „Díky čerstvým, poctivým produktům s dohledatelným původem se loni farmářům podařilo vybudovat si důvěru zákazníků na Městských farmářských trzích. A proto i letos otevírají bránu do světa chutí,“ říká za pořadatele Božena Turoňová.

Farmářské trhy, které se v loňském roce staly již tradicí, budou v Karlových Varech pokračovat i v tomto roce.

Farmářské trhy, které si v minulé sezóně našly ve slavném lázeňském městě řadu zákazníků, začínají již tento pátek 30. března. „Díky čerstvým, poctivým produktům s dohledatelným původem se loni farmářům podařilo vybudovat si důvěru zákazníků na Městských farmářských trzích. A proto i letos otevírají bránu do světa chutí,“ říká za pořadatele Božena Turoňová.

Poprvé se na ně mohou návštěvníci vydat od 11 hodin na obvyklé místo před Městskou tržnici. „Nabídka bude opět široká a především zdravá,“ slibuje Božena Turoňová.

Prodávat se bude vždy do vyprodání zásob a na další karlovarské farmářské trhy se mohou zákazníci těšit 27. dubna, dále 25. května, 22. nebo 29. června, 27. července, 24. srpna, 21. září, 19. října, 16. listopadu a 14. prosince.

„ Ovšem i boom farmářských trhů má stinné stránky,“ uvědomují si pořadatelé. „Objevují se na nich prodejci – překupníci, kteří se na popularitě farmářských trhů chtějí jen přiživit. To však není problém našich Městských farmářských trhů. Na prodejce jsme kladli velmi přísná kriteria, většina z nich se pyšní oceněním nejvyšší kvality produktu. Takže zveme letos poprvé všechny Karlovaráky i přespolní, kteří myslí na své zdraví, na naše farmářské trhy!“

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).