Hlavní navigace

Názor k článku Kůže a psychika jsou úzce propojeny od Alergický na lež - Ono jde o to, že normální lidé (teď...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2014 17:45

    Alergický na lež (neregistrovaný)

    Ono jde o to, že normální lidé (teď se bavím o odmítačích očkování) se běžně očkováním vůbec nazabývají. Prostě nemá v jejich životě místo a s vakcínou ve svých plánech nekalkulují, nanejvýše jako zlo kterému je třeba se vyhnout.

    To až lidé jako ty, a uniklá nejrůznější prohlášení vašich představitelů (trestný čin, povinnost, pokuta, ...) nás nutí reagovat.

    Když se k tomu občas provalí nějaká ta genocidka, či alespoň průšvih vaší vakcinační chemoterapie a člověk si navíc vedle poskládá vaše před chvílí zmíněné požadavky (vycházející právě z těch prohlášení a toho co si na politicích vylobujete), šel by a zabil každého od bílého pláště lékařů až po černé kvádro politiků. Jenže je nás takových zatím málo, tak je třeba alespoň se postarat aby ostatní zaznamenali problém (třeba až jich zaznamenají deset...) a začali přemýšlet.

    Takhle lidsky se například já chovám k té části společnosti (u které věřím že jen neprozřela) od které jsem se sice distancoval a prohlásil je za nepřítele, kterému jsem vyhlásil občanskou válku, a tedy zatím jen v maximální možné míře nepodpořím udržení žádných hodnot ani systému, který ona naopak udržovat umožňuje a jsem ochoten každému kdo mi za to bude stát svůj postoj a důvody vysvětlit. Dokonce ho i naučit jak se bez lékařů obejít úplně a jak také do systému nepřispívat. Prostě aby z něj byl další člověk, který se za běžných okolností nemusí vakcínami vůbec zabývat, snad jen když je potřeba někoho praštit přes nenechavou pracku či řádně a bolestivě nakopnout.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).