Hlavní navigace

Názor k článku Kůže a psychika jsou úzce propojeny od tsd - Jak klasické. Do léků a očkování už odborně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2014 15:15

    tsd (neregistrovaný)

    Jak klasické. Do léků a očkování už odborně mluví i ekonom.
    Celkem se nedivím, že ekonomka vystudovaná za socialismu je vám nyní k ničemu. Ale lidské tělo drahý příteli se za posledních pár tisíc let až tak moc nezměnilo ( jen jsme trochu vyrostli a ztloustli ) .
    Pokud to nevíte, tak těmi šesti lety to žádnému doktorovi nekončí. Čeká ho ještě pár let odborné přípravy na atestaci, případně ještě na nadstavbovou atestaci a potom celý aktivní život alespoň sledovat novinky oboru v rámci celoživotního vzdělávání. A to je prosím jen základ.
    Nezkoušejte to srovnávat s jinými obory, protože nevíte o čem mluvíte.
    Je smutné, že se cítíte povolán kritizovat a radit i docentům a profesorům a opravdovým kapacitám v oboru. Kdybyste byl normální, tak by vás hanba fackovala.
    Nevím jak jste došel ke 2/3 vyhořelých doktorů, ale máte pravdu, bohužel těch přepracovaných a vycuclých doktorů přibývá. To však pro vás nemůže být důvod ke kritice, ale spíš k obdivu, nemyslíte?
    tsd
    P.S. Pokud jde o universitu, tak vás ubezpečuji, že bych v dnešní době ani nechtěl absolvovat, protože to mají neskonale těžší. To co sev mdicíně událo v posledních třiceti letech a já měl čas to postupně vstřebávat, to se musejí chudáci během těch 6-ti let naučit ( a jako, že těch nových informací není málo )

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).