Hlavní navigace

Názor k článku Kůže a psychika jsou úzce propojeny od Alergický na lži - Tak SkoroDoktore, když jsi studoval na toho lékaře...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2014 13:13

    Alergický na lži (neregistrovaný)

    Tak SkoroDoktore, když jsi studoval na toho lékaře a máš vše kolem vakcín v malíčku... Opakování, pro tvé oběti, je matka moudrousti.

    Co se stane pokud vakcína bude působit jak má? Tedy zejména hliníkové soli donutí imunitní systém člověka hledat vetřelce rozvracejícího vnitřní prostředí. Co se stane když zrovna bude tělo "napadeno" i pylem, plísněmi, budeme si pochutnávat na čokoládě,...? Je možné, šance je velmi vysoká, že na tyto alergeny (běžně nás obklopující) si vytvoří velice bouřlivý systém reagování.
    Stejným mechanismem se může naučit napadat svoje vlastní produkty a tkáně. Pak hovoříme o autoimunitním onemocnění. Máte ekzém, nabořenou slinivku, řídnutí kostí, problémy se srdcem, a milion dalších věcí? To vše může být způsobeno, a mnohdy zcela nepochybně je, rozvratem z vakcín.

    A to je jen ten nejhrubější scénář, v zásadě jsme ohroženi ne jen tímto principem. U již oslabených jedinců se může poškození zvětšovat geometrickou řadou.

    Co se týká článku, je to popsáno podle mne vše správně, ale není to již dávno nic nového pod sluncem. Problematické kůži svědčí například i hlazení, nejde tedy jen o psychyku, ale i přímou změnu situace stimulací kůže která mění metabolismus (nejen, myslím na to jedno slovo nejde přímo použít a hlavně on nikdo pořádně neví).

    Co se týká toho tvého stresu SkoroDoktore, tak ten se projevuje například běžně při měření tlaku. Nijak to ale, jak se zdá, vašemu klanu paušálně placených zločinců nebrání nedělat testy pořádně (například měřit tlak při zátěžových testech) a klidně nasadíte rovnou léky které člověka začnou postupně odrovnávat.
    Chápejte lidi, oni klidně dají naprosto šílený "lék" člověku který ho vůbec nepotřebuje. Být vámi, pokud berete léky na tlak a neprošli jste zátěžovým testem, tak na tomto testu trvám a i pokud je tlak opravdu špatný tak radě zvážím jinou metodu jeho ovlivnění než medikací.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).