Snažím se nepřirozeně produkovaná kuřata moc nejíst, ale když už, tak na kuřeti je nejlepší ta křupavá vypečená kůžička! Pokud mi někde nabízejí kuřecí řízky (či dokonce "steaky") zbavené kůže, vnímám to jako určitý podvod. Nechápu současnou módu cpát kuřecí maso i tam, kam správně vůbec nepatří (Caesarův salát, italské těstoviny atd.). Kuřecí maso (bez kůže) mi přijde dost bez chuti, musí se to dohánět kořením.
Ony jsou skoro všechny základní potraviny v surovém stavu bez chuti :-). Možná proto existuje ono koření a další ingredience na vaření a dokonce také kuchaři :-D.
Myslím, že správný steak (tj. hovězí) má výraznou chuť i bez koření. To samé jehněčí a další masa. Ale je pravda, že supermarketové potraviny bývají nevýrazné. Stačí si porovnat chuť rajčete ze zahrádky a z Teska.
Veprova panenka na grilu jen se soli je to nejlepsi, zadny koreni nepotrebujes.
Sul neni koreni, sul je nerost. Dale neni koreni ale dochucovadlo.
Tak móda kuřecího masa je zjevně dána tím, že kuřecí maso je nejlevnější. Chtěl bych věřit že je to tím že má malý obsah tuku, ale tomu příliš nevěřím.
že je někdy savci budou mít k obědu :-)))
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK