Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Konec homeopatie v Čechách? Ministerstvo prý ruší placebomedicínu od pidlik - Klasická medicína někdy více uškodí,rozděluje pacienty na "součástky",ho­meopatie...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2014 9:00

    pidlik (neregistrovaný)

    Klasická medicína někdy více uškodí,rozděluje pacienty na "součástky",ho­meopatie pracuje s energií jak homeopatického přípravku tak člověka.
    Když je problém hlubší a složitější je jedinečná jako doplněk klasické medicíny.Homeopatii používám jak já,tak i má rodina.Ale také chodíme ke klasickéhu lékaři.Jak s čím,když nejde o život ohrožující stav nejprve použiji homeopatika.Nebudu se zajímat o právní otázku,mám homeopatii dobře vyzkoušenou,pomáhá celé rodině. Potřebovala jsem napsat dva homeopatické léky,které jsou u nás povoleny,ale dováží se jen na individuální předpis,který může dokonce napsat kterýkoli lékař,tak žádný mi ho nechtěl předepsat!Prostě se báli..,nevěděli o tom nic a tak dále.
    Chci se svobodně léčit homeopatiky,(kla­sickou medicínu ale neodmítám),jen já si zodpovídám za své zdraví,je na mém rozhodnutí,jaký postup a metodu zvolím.Kdo mě donutí jednat jinak,chce snad stát regulovat moje svobodné rozhodnutí nehledě na právní náležitosti?Po revoluci se homeopatie konečně u nás "rozběhla",bude opět "nelegální"? Proč už malé děti krmit chemickými léky?Téměř na každý lék pro dospělého se honem vyrobí i ten pro děti-tu už od 3 měsíců,tu od půl roku,(sledujte reklamy na léky-straší nás,podprahově nás ovlivňují)hrů­za,vždyť se ta chemie uloží v tělíčku dítěte a tak to pokračuje celý život,jako by té chemie nebylo málo skoro ve všem co jíme,dýcháme.­..Nechte nám homeopatii bez právních překážek,nedělejte krok zpátky a nechte na nás,jakou léčbu si vybereme...

  • 8. 10. 2014 9:31

    jehovista (neregistrovaný)

    Nikdo vam homeopatika nezakazuje a ani zakazat nemuze. Staci koupit cukr krystal a mas bonbonku hromadu. Problem je, kdyz to nekdo vydava za lecbu, to je podvod.

  • 9. 10. 2014 15:04

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Škoda, že vládě tak nestojí za pozornost řada jiných podvodů. Řekl bych, že pokud chce potírat podvody, má velmi široké pole působnosti, a to od vytunelovaný miliard, přes podvodné firmy, a nebude mít tisíc let klidu, než to dá do pořádku.

    Nehledě na tom, že homeopatie léčbou mít může, protože i placebo léčí, jak věda ví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).