Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Když už OU!, tak pouze jedna šarže hexavakcíny od Klara - ... Povazuji samozrejme za tragedii, kdyz zemre dite....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2014 5:28

    Klara (neregistrovaný)

    ... Povazuji samozrejme za tragedii, kdyz zemre dite. At uz nasledkem ockovani nebo cehokoliv jineho. Nedovedu si predstavit, co musi rodice prozivat... Muj prispevek vyznel hodne optimisticky a k danemu tematu nepatricne. To, ze lekari jsou schopni tvrdit, (viz. mistopredsedkyne ceske vakcinologicke spolecnosti Cabrnochova) ze za dvacet let praxe nezaznamenli zadne negativni ucinky vakcin, je pro me dukaz jejich neduveryhodnosti. A naprosto souhlasim s clankem, ze pristup odpovednych osob je mirne receno zarazejici. Vsechno, jen ne vakcina. Z vakciny udelali posvatnou kravu, ale cim vic budou tlacit, tim vice lidi bude otvirat oci.

  • 26. 9. 2014 13:12

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Přesně tak to je. Jakmile je něco, co se podá mnoha miliónům lidí oficiálně bez jediného oficiálního negativního účinku, pak jediný správný závěr je „že oficiální představitelé lžou“. A je jedno, co je to něco. Fyzikální a statistické zákony fungují neomylně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).