Hlavní navigace

Názory k článku Kde končí nebezpečné potraviny?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2011 14:55

    Součást koloběhu škodlivin (neregistrovaný)

    Takže nudle s hliníkem se dají prasátkům a ty pak sežerou lidi, nebo se smýchají s dostatečným množstvím kvalitní potraviny a je to.

    Prostě nám to nakonec stejně prodají. Nezabije nás to hned, možná nikdy, ale bude nám to škodit postupně. Veškeré naše stížnosti však budou neoprávněné, protože veškeré zákoné normy, předpisy a limity budou v "pořádku"...

    Copak se asi stalo s dioxionovými prasátky a kuřátky?

    **
    Takhle by šlo pokračovat téměř do nekonečna. Copak se asi děje s odpadem rozloženým na humus, a vůbec všemi nebezpečnými látkami ve vzduchu, vodě a půdě - které nevidíme a často ani netušíme (rostlinkám někdy i vyhovují)?

    Lidé ve své krátkozrakosti dokáží pouze ovlivňovat koncentraci škodlivinin, kterou dokáží omezeně vyhodnocovat, v potravinách. I to se začíná vymykat kontrole a myslím, že pracuje na samé hranici rychlosti samovolného rozkladu látek v přírodě. Na rychlou změnu to nevypadá; ale co, třeba se navzájem vyhubíme a budee pokoj?!

  • 1. 12. 2011 21:59

    andrej

    hlinikove slize sa pomleli, zmiesali v pomere 1:miliarda s mukou a spravila sa z toho homeopaticka potravina, "ucinna" proti otrave hlinikom.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).