Hlavní navigace

Karlínské farmářské trhy s Apetit piknikem jsou už zítra

22. 6. 2012

Sdílet

Pravidelné sobotní trhy v Karlíně se budou 23. června doplňovat s piknikem časopisu Apetit. Přijďte se podívat a ochutnávat. Farmářský trh pořádaný MČ Prahy 8 se koná vždy v sobotu na Karlínském náměstí od 8.30 do 14 hodin. Příští týden, v sobotu 23. června, však bude jeho pojetí větší než obvykle, bude se konat až do 17 hodin. V těsném sousedství farmářských stánků totiž rozbije své stany a pultíky kulinářský trh časopisu Apetit. Jde o druhý ročník, loni bylo co ochutnávat, nakupovat i řada…

Pravidelné sobotní trhy v Karlíně se budou 23. června doplňovat s piknikem časopisu Apetit. Přijďte se podívat a ochutnávat.

Farmářský trh pořádaný MČ Prahy 8 se koná vždy v sobotu na Karlínském náměstí od 8.30 do 14 hodin. Příští týden, v sobotu 23. června, však bude jeho pojetí větší než obvykle, bude se konat až do 17 hodin. V těsném sousedství farmářských stánků totiž rozbije své stany a pultíky kulinářský trh časopisu Apetit. Jde o druhý ročník, loni bylo co ochutnávat, nakupovat i řada příležitostí k zábavě a příjemnému posezení.

Karlínské náměstí se tak na celý den promění v „Mekku“ jídla a labužníků díky propojení těchto dvou akcí.

sobota 23. června

  • Apetit Piknik:10–19 hodin

Karlínské farmářské trhy, které se 23. června otevřou v letošním roce již po desáté, nabízejí ve zhruba třiceti až čtyřiceti stáncích kvalitní produkty z českých statků a zdrojů. Doplněny jsou i o nabídku kávy či sladkých zákusků, s nimiž se dá příjemně posedět na otevřeném prostranství Karlínského náměstí. Zkrátka zde nepřijdou ani děti, pro které je vždy zajištěn program. „Nabídku prodejců, u nichž garantujeme kvalitní české výrobky, určujeme podle přání zákazníků. Vyhledávání a oblíbení prodejci u nás mají své pevné místo. Pokud vznikne poptávka po určitém prodejci nebo chybějícím produktu a pokud je to jen trochu možné, snažíme se ho na trhy získat,“ uvádí zástupkyně starosty MČ Praha 8 Vladimíra Ludková.

Apetit Piknik je 2. kulinářský trh časopisu Apetit, během něhož nabídnout své ochutnávky, občerstvení a produkty farmáři, kulináři a bloggeři časopisu. Program bude doplněn o vystoupení kapel i o soutěž o nejlepšího kulináře.

Letošní Karlínské farmářské trhy jsou doplněny o pravidelnou soutěž. Každý farmář dostane zásobu lístečků s číslem svého stánku, každému nákupčímu dá k nákupu jeden lísteček. Kdo nasbírá pět lístečků, může je vložit se svým jménem a kontaktem do urny u stánku radnice (ten bude vždy poblíž kavárny). Výherci budou odměněni drobnými cenami.

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FARMÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).