Hlavní navigace

Názory k článku Za 60 miliónů se ministr dozvěděl, že Češi rádi soutěží

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2015 0:25

    Viktor (neregistrovaný)

    Jo jo, přítelkyně taky nějak v prosinci přinesla hrací kartu, koukli jsme do lednice a nějaké použitelné logo jsme měli absolutně na všem, dokonce i 3 různá použitelná loga na jednom výrobku.

    Vono ti ministři můžou vymýjšlet jenom takovéto kraviny, protože když začnou něco vážně řešit, tak letěj ze Strakovky ein zwei.

  • 22. 1. 2015 11:35

    daneba (neregistrovaný)

    Tato karta mi taky dorazila a protože tyto výrobky i normálně vyhledávám, chtěla jsem se zúčastnit. Žiju sama a nejsem zvyklá podvádět. Zase vyhrál ten "vyčůraný" ! Přesto, že opravdu na jednom výrobku mohou být i tři použitelná zobrazení, dotyčná studentka musela zapojit nejen rodinu, ale asi celou školu!! Stačilo by udělat jednodušší systém značení. Mě osobně zajímá, jestli základní surovina a přidaná hodnota pochází z co nejbližšího mého okolí, obsahuje co nejméně "chemických zbytečností" a někdo zodpovídá za kvalitu hlavně obsahu.
    Pak klidně dám nějakou korunu navíc a nemusím se přejídat. A v reklamě, aby mne oslovila, nechci vidět ministra (každou chvíli je tam jiný, stejně ho málokdo pozná), ale označení a výrobky, které jsou opravdu kvalitní! Za které je ochoten i pan ministr dát hlavu na špalek.

  • 23. 1. 2015 8:53

    Terezie (neregistrovaný)

    Soutěž to teda byla dost divná, i když jsme se jí zúčastnili. Ale bylo to spíš proto, že pravidelně kupujeme biopotraviny, takže nebyl problém loga nasbírat. Mám ale pochybnosti o kvalitě potravin typu Klasa... To není vůbec žádná záruka, neexistuje žádný standard nebo certifikace, která by jasně definovala význam a kvalitu potraviny označenou tímto logem. Z mého pohledu jde jen o další marketingový tah...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).