Názory k článku
Jídlo z pytlíku – nejhorší jsou levné směsi

Jiří
Jiří (neregistrovaný) ---.krasl.com
25. 1. 2012 12:00 Nový

Plně souhlasím.

celé vlákno

Doma si to hlídáme, vaříme z čerstvého, ale jak poznám v restauraci, z čeho tam vaří? Na špičkové restaurace každý nemá. Uvítal bych články, z čeho vaří konkrétní restaurace a co si v restauracích určitě nedávat.

Lol Phirae
Lol Phirae (neregistrovaný) 2001:5c0:1502:----:----:----:----:----
27. 1. 2012 10:18 Nový

Re: Plně souhlasím.

celé vlákno

Jestli máte natolik umrtvené chuťové buňky, že nepoznáte bramborovou kaši z pytlíku, tak vám to, pane Jiří, může být šuma fuk. :-P

žalobníček
žalobníček (neregistrovaný) 95.173.207.---
5. 2. 2012 10:42 Nový

já to nepoužívám

jsme možná jedna z mála hospod,která vaří zásadně postaru bez oněch přípravků a přísad,které jsou v jiných /kterými jsem také prošel/ naprosto obvyklé.Ono je to pohodlnější a rychlejší ale nechutná to.