Hlavní navigace

Názor k článku Jana Havrdová: Vedu čiperný život a počítám si u něj kroky od JB - Krokoměr myslím většina z nás nosí denně u...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2019 17:31

    JB

    Krokoměr myslím většina z nás nosí denně u sebe. V mém mobilu byla aplikace počítající kroky předinstalovaná. A určitou dobu ignorovaná. Nakonec mě zvědavost přemohla a začal jsem svoji aktivitu sledovat. V zimě je to opravdu bída. Jen se utěšuji tím, že tam chybí ty sporty, u kterých mobil v kapse mít nemůžu. Na jaře už se rytmus mění, přichází povinnosti jako sekání trávy a další, takže ta čísla vypadají o něco lépe. Jeden z důvodů, proč si nekoupím traktor a budu dále tlačit sekačku.

    Celkově mě článek příjemně překvapil, mnoho názorů sdílím. Oceňuji projekty, které se zaměřují na podporu pohybu dětí bez tlaku na výkon. Spousta peněz směřujících do sportu končí v oddílech zaměřených na vyhledávání talentů pro vrcholový sport, kde velkou část dětí od celoživotního sportování spíše odradí.

    Trošku skeptický jsem k té elektrostimulaci, protože mi to připomíná telemarketingové produkty na hubnutí snad ještě z 90. let.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).