Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jaká matka, taková Katka… děti kopírují (i) stravovací návyky rodičů od Pavel - Ač doma my (rodiče) jíme hodně ovoce a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2014 8:32

    Pavel (neregistrovaný)

    Ač doma my (rodiče) jíme hodně ovoce a zeleniny, ryby, do fastfoodů nepáchneme a třeba popcorn nejíme, děti ovoce, zeleninu i ryby odmítají, do fastfoodů zajdou, jak jen mají příležitost a popcornem se cpou denně.

    V podstatě je na výběr zavřít děti do sklepa a mít je zcela pod kontrolou, nebo je pustit do světa a resignovat na (úplnou) kontrolu nad jejich stravováním a jednáním. A nakonec se zařídí jen podle sebe, co dělají rodiče je pro jejich rozhodování zcela irelevantní. A pokud to nějaký vliv má, tak jen ten, že dělají pravý opak.

  • 20. 5. 2014 9:45

    Rudla (neregistrovaný)

    Taky jsem se ještě před pár roky tak stravoval. Mekáč, KFC, aspoň 2l sladký limonády nebo Coly denně, brambůrky ke svačině, pomazánky z Alberta plný chemie s bílým pečivem, neustále nějaký sladkosti, občas cígo atd. atd. Nikdo mě ke zdravýmu životnímu stylu nějak extra nevedl, spíš jsem byl ovlivněnej svojí věkovou kategorií pro kterou jíst něco zdravýho prostě není cool. Později během dospívání jsem si, hlavně díky Internetu, na to prostě přišel sám a dneska se stravuju vegansky, přičemž si třeba dělám i vlastní chleba, ledacos pěstuju atd. :)

  • 20. 5. 2014 20:44

    karliczekk (neregistrovaný)

    jako bych si zrovna přečetl svůj život :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).